ÖZEL HABER Haber Girişi : 15 Mart 2023 11:09

Erzurumsporlu taraftarların  STADYUM MERAKI 

Erzurumsporlu taraftarların  STADYUM MERAKI 
Erzurumspor FK’nın yakaladığı yeni hava mavi beyazlı taraftarı umutlandırırken, gözler bu kez Kazım Karabekir Stadyumu’na çevrildi.

Depreme karşı dayanıksız olduğu iddiasıyla maç oynatılmaması yönünde karar verilen stadyumun akıbeti bugün belli olacak. Gençlik ve Spor Bakanlığı’nın Erzurum’a gönderdiği yapı uzmanlarının stadyumun durumuna ilişkin raporu bugün açıklaması bekleniyor. Edinilen bilgilere göre; raporda Kazım Karabekir Stadyumu’nda yapısal açıdan sakınca teşkil edilecek bir durumun olmadığı ifade edilecek. 

TARAFTAR ÇOK ENDİŞELİ 
Erzurumsporlu taraftarlar, takımın zaten zor bir dönemden geçtiğini belirterek, “Takımımızın mali durumu zaten belli; ilaveten yaşadığımız deprem felaketi önceliklerin sıralamasını da değiştirdi. Yüz binlerce insan evinden ve yuvasından olmuşken, bizim kalkıp stadyum talebinde bulunmamız zaten yakışık almaz. Kısa vadede atılması gereken adım, stadyumun elden geçirilmesi olacaktır. Bu arada maçları başka stadyumlarda oynamak takımımız için de konsantrasyon kaybı demek. Umuyoruz stadımızda ciddi bir sorun bulunmuyordur” dediler.