ÖZEL HABER Haber Girişi : 25 Ağustos 2023 10:25

ESAV doludizgin

ESAV doludizgin
Erzurum İktisadi Sosyal Araştırma Ve Yardımlaşma Vakfı (ESAV) Başkent’teki temaslarıyla göz doldurmaya devam ediyor.

Merkezi Ankara’da bulunan Erzurum İktisadi Sosyal Araştırma Ve Yardımlaşma Vakfı (ESAV) Başkent’teki temaslarıyla göz doldurmaya devam ediyor. Ankara’daki Dadaşların bir araya gelmesinde çok önemli bir misyon yüklenen ESAV, ay sonunda gerçekleştirilecek olan Erzurum Günleri için hazırlıklarını sürdürürken, yönetimsel ziyaretleri de ihmal etmiyor. Erzurumlu siyasetçilerin yanı sıra bürokratları da Ankara’da yalnız bırakmayan ESAV, etki alanını her geçen yıl biraz daha genişletirken, Başkent’teki kapılar da ESAV’a ardına kadar açılıyor. Vakıf Başkanı Veysel Karani Aksungur’un, yönetimiyle birlikte Erzurum rüzgarları estirdiği Ankara’da, haftanın neredeyse her gününde ESAV gündemi oluşturuluyor. 

ANKARA TEMASLARI 
ESAV Başkanı Veysel Karani Aksungur, beraberindeki yönetimiyle birlikte Aile ve Sosyal Politikalar Bakan Yardımcısı Zafer Tarıkdaroğlu’nu ziyaret etti. Daha sonra Ankara Keçiören Belediye Başkanı Turgut Altınok’a misafir olan ESAV heyeti, Ankara Emniyet Müdürü Engin Dinç’e de hayırlı olsun ziyaretinde bulundu. Gerçekleştirilen temaslarda ESAV’ın amaçları, faaliyetleri ve Ankara’daki etkinlikleri üzerine bilgiler aktaran Başkan Aksungur, Erzurum’u Ankara’da her yönüyle temsil ediyor olmanın mutluluğunu yaşadıklarını dile getirdi. 

BÜYÜK İLGİ GÖRÜYORLAR 
Ziyaret ettikleri her mecrada büyük ilgi gören ESAV yöneticileri, ay sonunda Ankara’da gerçekleştirilecek olan Erzurum Günleri hazırlıklarına da dikkat çekti. Siyaset, bürokrasi ve iş dünyasından tanınmış isimleri Erzurum Günleri programında bir araya getirmeyi planlayan ESAV yöneticileri, hazırlıklar kapsamında önümüzdeki günlerde de Erzurum’a gelecek.