Eski Türkiye yok artık!

Birileri gündem karmaşası için yine düğmeye basmış anlaşılan. Türkiye’de sanki her iş tamammış gibi şimdi de Şeyh Sait tartışması başladı. 
Hain miymiş, değil miymiş? 
Ben bu tartışmaya girecek değilim, herkes bir şekilde söyleyeceğini söyledi zaten. Malumu yeniden ilan etmeye gerek olmadığı gibi, kimseyi aklayıp paklamaya çalışmanın da bir anlamı yok. 
Ben sadece şuraya dikkat çekmek istiyorum. 
Birileri Türkiye’de yeni bir tartışma ortamı oluşturmak istiyor, bu çok açık. Üstelik hainler konusunda pek bir tecrübeli olan ülkemizde, yeni tartışmalara yelken açarak kaybedecek vaktimiz de yok. 
Herkes kimin ne olduğunu biliyor. Herkes kimin kime ve hangi akla hizmet ettiğini biliyor. Kimin kimlerle iş tuttuğunu, kimlerin kimlerle koyun koyuna yattığını da biliyor. 
Türkiye son 20 yıl içerisinde birçok badireden atladı, birçok engelle karşılaştı, birçok mücadele verdi. Türkiye’yi belki de ateşin ortasına atabilecek 15 Temmuz hain darbe girişiminin bile üzerinden daha 7 sene geçti. Bu ülkeyi ve aziz milletimizi tarih sahnesinden silmeye çalışanlar bundan 100 yıl önce de vardı, bugün de var, yarın da olacak. Etrafımız sırtlanlarla çevrili bir durumdayken ve bizim bu tablo karşısında birbirimize daha sıkı ve sımsıkı sarılmamız gerekirken, hele uğraştığımız gündeme bakın!
Şeyh Sait hain mi, değil mi? 
Yerel seçimler öncesinde, huzur ve sükunun giderek hakim olduğu güzel ülkemde sizce de garip değil mi bu saçma sapan gündem? 
Bence saçmanın da ötesi… Bu da demek oluyor ki, birileri ya da bir takım çevreler güzel ülkemin üzerinde yine bir şeyler deniyor. Ama herkes bilsin ki, bu topraklar bir zamanlar olduğu gibi üzerinde her isteyenin dilediği deneyi yaptığı bir laboratuvar olmaktan çoktan çıktı. Eski Türkiye yok artık, yok. Kafanıza yazın bunu!