ÖZEL HABER Haber Girişi : 15 Haziran 2023 09:02

ESTP’de ziyaret gündemi

ESTP’de ziyaret gündemi

Erzurum Sivil Toplum Platformu (ESTP) Yönetim Kurulu’nda ziyaret seferberliği başladı. İlk ziyaretini AK Parti Erzurum İl Başkanı İbrahim Küçükoğlu’na gerçekleştiren ESPT yöneticileri, daha sonra Erzurum İl Müftüsü Dr. Rüstem Can’ı da ziyaret etti. Hem Küçükoğlu, hem de Can ziyareti, her iki ismin de yeni göreve başlamış olmasıyla ön plana çıkarken, ziyaretlerde birbirinden özel isimler yer aldı. ESTP Başkanı Mustafa Güvenli, Türkiye Yazarlar Birliği Erzurum Şube Başkanı Hanefi İspirli, Memur-Sen İl Temsilcisi Mustafa Karataş’ında eşlik ettiği ziyaretlerde ev sahiplerine hayırlı olsun dilekleri paylaşıldı. 

İSTİŞARE YAPILDI 
ESTP heyetinin AK Parti Erzurum İl Başkanı İbrahim Küçükoğlu ile başlayan ziyaret programında, Erzurum üzerine karşılıklı görüş alışverişinde bulunuldu, değerlendirmeler yapıldı. Erzurum’un gündemini teşkil edilen birçok konuda çalışmalarıyla ön plana çıkan ESTP’de, şehrin ve halkın beklentilerine de vurgu yapıldı, istişareler gerçekleştirildi. İl Başkanı Küçükoğlu, ESTP’nin ziyaretinden duyduğu mutluluğu ifade ederken, ESTP Başkanı Güvenli de, Erzurum için samimi bir biçimde hizmet etme gayretinde olan herkesin yanında olmaktan geri durmayacaklarını söyledi.  

MÜFTÜ CAN’A ZİYARET 
Bir sonraki ESTP ziyareti ise, Erzurum Müftülüğü görevine kısa bir süre önce atanan Dr. Rüstem Can’a yönelik oldu. Müftü Can’a da hayırlı olsun dileklerini ileten ESTP yöneticileri, şehir üzerine her türlü görüş alışverişi ve istişareye açık olduklarının altını çizdi.