Yerel Haber Girişi : 10 Şubat 2022 10:52

Etin lezzet VADİ ET Mangal'da

Etin lezzet VADİ ET Mangal'da
Etin lezzet VADİ ET Mangal'da

Erzurum’un damak zenginliğine değer katan ve üç müteşebbis tarafından hizmete sunulan Vadi Et Mangal farkını ortaya koyuyor. Şehrin göbeğinde temiz hava ve muhteşem manzara sunan Vadi konuklarına güven veren ortam da sunuyor.

Atlama kulelerinin hemen yanında oluşturulan ve çevre düzenlemesinin ardından hayat kazanan Mevlana vadisi göz kamaştırıyor. Şehrin göbeğinde temiz hava ve sakin ortamın merkezi konumuna gelen vadiye hayat veren Vadi Et Mangal ise lezzetin merkezi olmaya doğru yol alıyor.

Sıcak aile ortamının sağlandığı vadinin eşsiz ayrıcalıklarla sunduğu et mangalın tadına ise duyulmuyor. Vatandaşların rahat ve güvenli ortamda aile ortamıyla vakit geçirebilmeleri için bütün imkanları seferber ettiklerini ifade eden Vadi Et Mangal işletmecileri “ şehrimize gururla sunduğumuz işletmemizin lezzet ve rahat ortam konusunda tavizsiz ilerleyeceğini belirtebiliriz. Bizim için misafirlerimizin memnuniyeti her şeyden önce gelir. Şehrimize rahat ve güvenli ortamın yanında lezzet konusunda onaylı et mangalımızı sunmak farkımızı oluşturmaktadır.

Sadece et yemek için değil aynı zamanda sakin vadi ortamında sıcak çay içmek ve hoş sohbetlerde buluşmak içinde uygun ortam haline getirilen işletmemizin bölgesinde tek ve farkını koruyan işletme olarak var olmaya devam edecektir. Mangal etinin zirve lezzeti iddiasını güçlü şekilde savunan işletmemizin her mevsim ayrı güzellik saçarak şehrin kimliğine yakışır çevre tertibi de bulunması ayrıca görülmeye değer durumdadır” ifadelerine yer verdiler.

Tam donanımlı imkanla hizmet sunulur

Soğuk havaların ve kar yağışlarının daha özel görüntülere neden olduğu Vadi Et Mangal da bütün olanaklar kaliteli bir şekilde sunuluyor. Hizmet kalitesini lezzetle bütünleştiren işletmenin güler yüzlü personelle ayrıca başarı grafiği oluşturduğu müşteriler tarafından net olarak gözlemlenebiliyor.