Etme bulma dünyası…

 

Ne diyorsam tek tek çıkıyor, çünkü siyaset arenasında bunca zaman boşa kürek çekmedim. CHP’nin kurultayı öncesinde ve sonrasında ne dedim, Özgür Özel Genel Başkan olursa, sadece emanetçi olur ve partide Ekrem İmamoğlu’nun sözü geçer diye. 
Bakın şimdi de belediye başkan adaylıkları için karşı karşıya geldiler. Özgür Özel İzmir Büyükşehir Belediye Başkanlığı için başka, Ekrem İmamoğlu başka bir isim istiyor. Sonra Şişli Belediye Başkanlığı için Özgür Özel başka, Ekrem İmamoğlu başka bir isim istiyor. Meselnin detayları çok daha dikkat çekici ki, burada hiç o detaylara girmek istemiyorum. Çok değil, kısa bir süre sonra bu alttan alta tartışmaların ve çekişmelerin yerini üstten üste tartışmalar alacak. Özgür Özel göreceksiniz, Ekrem İmaoğlu’nun gölgesinde genel başkan olduğuna bin pişman olacak ve Kemal Kılıçdaroğlu’nu mumla arayacak. 
Dönelim en başa, ne demiştim? Kemal Kılıçdaroğlu  CHP’nin başından giderse., Özgür Özel sanmasın ki, o partinin lideri o olacak diye. 
Nitekim dediğim oldu ve yarın için dediklerim de olacak. Uzun sözün kısası CHP’yi çok hareketli ve hararetli bir dönem başlıyor. CHP, bu seçimlerde değil Cumhur İttifakı ile kendi içerisinde kendisiyle mücadele edecek. 
Ve tartışmalar öyle bir boyuta ulaşacak ki, ibre yine dönüp dolaşıp Kemal Kılıçdaroğlu’nu gösterecek. Kurultay salonundan alkışlarla gönderilen Kılıçdaroğlu, CHP’nin başına yine alkışlarla gelecek. Yazın bir tarafa ve bekleyin!