ÖZEL HABER Haber Girişi : 30 Ekim 2023 11:38

Eymen çifte bayram yaşadı

Eymen çifte bayram yaşadı
MHP Erzurum İl Başkanı Adem Yurdagül, Erzurumlu SMA Tip 1 hastası olan Muhammet Eymen Bebek için canlı yayında yardım kampanyası düzenledi.
Eymen çifte bayram yaşadı

MHP Erzurum İl Başkanı Adem Yurdagül, SMA Tip 1 hastası olan Muhammet Eymen bebek için seferber oldu. Sosyal medyadan canlı yayınla yardım kampanyası yapan Başkan Yurdagül, minik Eymen’in tedavisi için ihtiyaç duyulan 7 milyon lirayı 2 saat içerisinde topladı. Yüzlerce katılımın olduğu canlı yayında, Muhammet Eymen’in annesi gözyaşlarına boğulurken, hayırseverler adeta yardım için yarıştı. İl Başkanı Adem Yurdagül, Muhammet Eymen’in tedavisi için gerekli paranın büyük bir kısmının çeşitli kampanyalar kapsamında toplandığını ve yaklaşık 7 milyon liraya daha ihtiyaç duyulduğunu ifade ederek başlattığı canlı yayında, hayırseverlerin büyük ilgisiyle karşılaştı. Kampanyaya kendisi de 100 bin lira ile katılan Başkan Yurdagül, aileyi gözyaşına boğan yardım seferberliği karşısında duygusal anlar yaşadı. 

YURDAGÜL’DEN TEŞEKKÜR MESAJI 
Eymen’in tedavi için gerekli olan para, Yurdagül’ün canlı yayında yaptığı yardım kampanyasıyla toplanırken, İl Başkanı Yurdagül ise, sosyal medya hesabından bir teşekkür mesajı paylaştı. 
Başkan Yurdagül, şunları kaydetti: “Çok değerli dostlarım, SMA Tip 1 hastası, Erzurum’un evladı Eymen bebeğimize başlatmış olduğumuz destek kampanyası kapsamında bugün gerçekleştirdiğimiz 3 saatlik canlı yayında bebeğimizin tedavisi için ihtiyaç olunan 7 milyonu toplayarak Erzurum olarak Eymen’imize nefes olduk. 
Bugün bu kampanyada bizleri yanlız bırakmayan, MHP Erzurum il teşkilatımın her kademesine, ilçe başkanlarıma onların nezdinde teşkilatlarına, Kaçep birimimize, Ülkü ocakları il ve ilçe teşkilatlarımıza, STK temsilcilerimize, bu memlekette yatırım yapıp bu memleketin evladına sahip çıkan yiğitlere, bu şehirde doğmuş, yüreğinde Erzurum sevdasıyla şehrini ülkemizin farklı bölgelerinde gururla temsil eden aslanlara, az çok demeden gönlünden geçen desteği bizimle paylaşan herbir vatan evladına, Eymen’e nefes olan gerçek kahramanlara sonsuz şükranlarımı iletiyorum. Bu memleketin bir evladı olmaktan, bu kadar dostluk kazanmış olmaktan, yüreği bizlerle atan, derdimizle dertlenen bunca yiğit evladın yol arkadaşı olmaktan onur duyuyorum. 
Sağ olasınız, Var olasınız. Bugün hep birlikte Eymen’imize çifte bayram yaşattık”