FARZDAN İLERİ FARZ VAR

Erzurumspor’da her sorunu bir şekilde aşarız aşmasınada, şu stadyum sorununu ne yaparız diye hiç düşünen var mı acaba? Kulübün içinde bulunduğu sıkıntılara o kadar çok odaklandık ve bu sıkıntıların çözümüne yönelik o kadar çok enerji harcadık ki, asıl büyük fotoğrafı göremez olduk. 
Şimdi diyelim ki biz transfer tahtasını açtık, transferleride yaptık, mali problemlerimizi ortadan kaldırdık. İyi tamamda biz maçları nasıl oynayacağız? Yine kapı kapı dolanıp stadyum mu arayacağız? 
Yani bilmiyorum ama aslında turpun büyüğü heybede duruyorken biz nelerle uğraşıyoruz? Bu stadyum konusunu bir karara bağlamak zorunda değil miyiz? Bunu konuşmayacak mıyız? Bunu gündeme getirmeyecek miyiz? Bu işin peşine düşmeyecek miyiz? Sormayacak mıyız stadımızın hali ne olacak diye? Yarın öbür gün TFF bu stadyumda maç oynamayacaksınız diyecek, o zaman ne yapacağız? 
Yani bana göre sorunun büyüğü bu ve bizim evvela bu sorunu çözüme kavuşturmamız gerekiyor. Yoksa bir şekilde yolumuza bakar yürürüz, yeneriz, yeniliriz, puan alırız almayız, bunlar zaten işin doğasında var ama bizim asıl sorunu görmezden gelerek başka konulara odaklanmamız yüzünden zaman aleyhimize işlemiş oluyor. Belki vakti zamanında işin peşine düşseydik, en azından stadyumda çelik desteklemelerle güçlendirme yapabilirdik. Üç ay sürerdi, beş ay sürerdi ama nihayetinde olur biterdi. Şimdi böyle bir şansımızda yok. 
O yüzden tüm taraftarların ve camianın bu sorumuza odaklanması gerekir diye düşünüyor ve bu hatırlatmayı yapmak istiyorum. Yoksa kadronuz tam bile olsa birbirinden güzel transferleriniz bile olsa bu şehirde futboy oynayamadıktan sonra hiçbirinin hiçbir anlamı kalmıyor. 
Demek istiyorum ki kısaca farzdan ileri farz var.