ÖZEL HABER Haber Girişi : 10 Ekim 2022 08:26

Futbol olmasa da GALİBİYET GÜZEL!

Futbol olmasa da  GALİBİYET GÜZEL!
Erzurumspor, Spor Toto 1. Lig’in 8’inci haftasında Malatyaspor deplasmanından 3 puanla dönmeyi başardı.

Erzurumspor, Spor Toto 1. Lig’in 8’inci haftasında Malatyaspor deplasmanından 3 puanla dönmeyi başardı. Küme düşme hattındaki rakibi Malatyaspor’un karşısında etkili bir futbol ortaya koyamayan mavi beyazlı takımın galibiyet getiren golünü Eren Tozlu kaydetti. Takımın diğer karşılaşmalarda olduğu gibi kondisyondan uzak ve form düşüklüğü görüntüsü verdiği Malatya deplasmanında, sadece Sefa ve Estrella’nın mücadelesi dikkat çekti. Erzurumspor’un Eren Tozlu ve Olanare gibi gol silahlarının sahada sadece gezinmeyi tercih ettikleri görülürken, 90 dakikalık karşılaşma son dakikasına kadar futbol zevkinden uzakta geçti. Her iki takımın kalecisinin de adeta kalelerinde unutulduğu maçta Erzurumspor’un yetersiz futbolu bit kez daha gözler önüne serildi.

 

DADAŞ ATEŞ HATTINDAN ÇIKTI

Erzurumspor, Malatya deplasmanında elde ettiği galibiyetle puanını 9’a yükseltirken, ateş hattından da oldukça uzaklaşmış oldu. Ligde Tuzlaspor’un ardından 12’nciliğe yükselen mavi beyazlı takımın galibiyeti camiayı hem sevindirdi, hem düşündürdü. Erzurumsporlu taraftarlar, takımın ortaya koyduğu futbolun disiplin ve teknikten çok uzakta olduğunu vurgulayarak, “Şans eseri elde edilen bu galibiyetler teknik heyeti yanıltmasın. Malatyaspor’un yerinde ligin güçlü ekiplerinden birisi olsaydı, fark bile yemiştik” dediler.

Dadaş’ın önümüzdeki hafta kendi evinde Bodrumspor’u misafir edeceğini kaydeden taraftarlar, “Haftaya ligin en dişli takımıyla oynayacağız. Bu yüzden takımın işi çok zor; Muzaffer Hoca’nın da hoca olup olmadığını bu maçta sergilenecek oyun ortaya koyar” diye konuştular.