FUTBOL VE SİYASET 

Futbola siyaset karıştırmak, hele şu zor günler geçirdiğimiz dönemde gerçekten akılsızlığın daniskası oldu bence. Tribünlerde istifaya çağırmak demokrasidir diyorlar, böyle bir demokrasi şekli olmaz. Demokrasi sandıkta olur, seçimle olur. Siyaset yapılacak elbette ama bunun ne yeridir ne zamanıdır. Tribünler siyaset yapma yeri değildir, tribünler hükümete ayar verme yeri değildir. 
Siz zannediyor musunuz ki o tribünleri dolduran binlerce insana bir anda ilham geldide hepsi aynı anda istifa tezahüratına başladı. 
Değil tabikide. Orada bir örgütlenme sözkonusuydu. O sloganları atmaya başlayanların umurunda ne siyaset vardı ne yönetim vardı ne de ülke. Onların tek derdi tribünleri dolduran binlerce insanı galeyana getirmek ve karışıklık çıkartmaktı. 
Farkındaysanız, her yolu deniyorlar, milleti birbirine düşürmek için olmadık yollara başvuruyor, olmadık işlere imza atıyorlar. Dertleri devaları aynı, karmaşa çıksın, kaos çıksın. Bu hedefe ulaşmak içinde futbolu kullanıyorlar, taraftarı bu kirli plana alet ediyorlar. Tribün görüntüleri mevcuttur, bu tezahüratın başlama anı ve hangi tribünlerden başlatıldığı muhtemelen biliniyordur. Onların kim oldukları zaten bilet bilgilerinden bellidir. Eğer bu mümkünse alsınlar onlardan birkaçını ve bu tezgahın arkasında kimlerin olduğunu öğrensinler. Emin bu kertenkelelerin birkaçı sorgulansa işin iç yüzü açığa çıkar. Mümkündür yada değildir bilmiyorum ama eğer mümkünse böyle bir adım atılmalıdır.