Galibiyet güzel, ama!

Hatice’ye değil neticeye bakmak gerek diyenler olabilir. Üç puanı aldık mı aldık, gerisi bizi ilgilendirmez diyenler de olabilir. Yani dünkü maçtan 3 puan çıkarmış olmamız yelkenlerin suya inmesine de neden olabilir ama bu sıkıntılı bir dönemden geçildiği gerçeğini değiştirmiyor.

Denizlispor’u nasıl ki şansa bala yendiysek, Malatyaspor’u da öyle yendik. Yani hatalı bir geri pas sahada gezinen Eren Tozlu’nun önüne düşmeseydi biz o golü de bulamayacaktık. Yani lafı şuraya getirmek istiyorum; bu takımın ürettiği bir tek pozisyon yok, oyun kurma becerisi yok, mücadelesi yok, direnci yok, gücü yok, hali ve idaresi yok.

Pas yüzdeleri ortada, top yapma performansı ortada, ikili mücadeleler ortada, sahada koşma mesafesi ortada, formu ortada, kondisyonu ortada.

Sözümüz özü bu takım çalışmıyor, idmanlarda ne yapıyorlarsa sahada görüyoruz ki hiçbir işe yaramıyor.

Bakın sezon başındaki beraberlikler nasıl ki gözümüzü boyadıysa bu galibiyetler de bizi yanıltmasın. Çünkü galibiyet elde ettiğimiz her iki maçı da, kendimiz gibi ligin en kötü durumdaki takımları karşısında kazandık.

Bu yüzden yanılan ve sonunda da üzülen biz olmayalım. Muzaffer Bilazer son iki maçta ipten kendini kurtardı, ama bundan sonraki maçlar için takıma herhangi bir şey karamazsa bundan sonraki maçlar hem kendisi hem de mavi beyazlı camia için hüsran olur.

Benden söylemesi!