ÖZEL HABER Haber Girişi : 17 Ekim 2022 10:45

Gençlere siyaset eğitimi

Gençlere siyaset eğitimi
Erzurumlu gençler de Ankara’daki “Genç Liderler Okulu” programına katıldı.
Gençlere siyaset eğitimi

AK Parti AR-GE ve Eğitim Başkanlığı ile Genel Merkez Gençlik Kolları Başkanlığı’nca düzenlenen “Genç Liderler Okulu”na Erzurum’daki gençlik teşkilatları da katıldı. Gençlik Kolları İl Yürütme Kurulu üyeleri ile nüfusu 100 binin üzerinde olan ilçe gençlik kolları ve teşkilat başkanlarının katıldığı kampa, AK Parti’nin Gençlik Kolları İl ve İlçe Başkanları da çıkarma yaptı.

Genç Liderler Okulu, 4 ayrı programda 460 kişilik gruplar halinde gerçekleştirilirken, etkinliğe bin 785 kişilik katılım sağlandı. AK Parti Erzurum Gençlik Kolları İl Başkanı M. Gökberk Kocaaliler, Genç Liderler Okulu programının oldukça verimli geçtiğini belirterek, bu organizasyonda Erzurum’u ve ilçelerini temsil etmekten büyük mutluluk duyduklarını söyledi.

 

ZENGİN İÇERKLİ BİR KAMP

Genç Liderler Okulu programıyla ilgili olarak bilgiler aktaran Başkan Kocaaliler, “Yapılan eğitime; 81 il gençlik kolları başkanı, 81 il gençlik kolları yürütme kurulu üyeleri, 189 gençlik kolları ilçe başkanı ve teşkilat başkanlarımız katıldı” dedi.

Programda birbirinden önemli konuları ele aldıklarını kaydeden Kocaaliler, kamp boyunca AK Parti Demokrasi Yolculuğu, Siyasetin Öznesi AK Gençlik, Dezenformasyon ile Mücadele, Yüzyılın İşini Yirmi Yılda Sığdırdık ve Tecrübe Paylaşımı gibi derslerin işlendiğini dile getirdi.

 

KONUKLAR DA ÇOK ÖZELDİ

İki gün süren programda, AK Parti Genel Başkanvekili Prof. Dr. Numan Kurtulmuş, İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, genel başkan yardımcıları Erkan Kandemir ve Mustafa Şen, AK Parti TBMM Grup Başkanvekili Mahir Ünal, Gençlik Kolları Başkanı Eyyüp Kadir İnan başta olmak üzere bazı milletvekilleri, uzman eğitimciler ve akademisyenlerin eğitim verdiklerini ifade eden Kocaaliler, “Genç Liderler Okulumuzun 2 günlük eğitim kampını gerçekleştirdik. Erzurum teşkilatı olarak eğitime küçük de bir ödül sığdırdık. Şimdi öğrendiklerimizi sahaya uygulama vakti” ifadelerini kullandı.