Yerel Haber Girişi : 07 Ocak 2022 10:53

GERİ SAYIM BAŞLADI

GERİ SAYIM BAŞLADI

Büyükşehir Belediye Erzurumspor, Pazar günü oynanacak Menemenspor maçı hazırlıklarını dün de sürdürdü. Kulüp tesislerinde devam eden hazırlık çalışmalarında göz dolduran mavi beyazlı ekipte, Eren Tozlu ve Mustafa Yumlu’nun durumu merak konusu oldu. Sezonun ikinci devresinin açılış maçında forma giyip giyemeyecekleri merak edilen tecrübeli golcü başarılı defans oyuncusu için son karar yarın verilecek. Teknik Direktör Erkan Sözeri’nin, Tozlu ve Yumlu’yu kenar bekletip, oyunun ilerleyen dakikalarında görev vereceği tahmin edilirken, her iki oyuncunun da kendilerini hazır hissettiklerini ve ilk 11’de sahaya çıkmak istedikleri öğrenildi.

 

DİRENÇ VE MÜCADELEYE DEVAM

Teknik Direktör Erkan Sözeri, TFF 1. Lig’in kolay bir lig olmadığının altını çizerek, “Bu ligde yapılacak ne büyük hata, rakibi küçümsemek olur. Çünkü bu ligde her takım her takımı rahatlıkla yenebilir. Dolayısıyla önemli olan direnç ve mücadele… Bizim takımımızda da bu özellikler fazlasıyla mevcut” dedi.

Pazar günü oynayacakları maçta 3 puana odaklandıklarını ve sahadan galibiyetle ayrılmak için ellerinden geleni yapacaklarını söyleyen Sözeri, taraftar çağrısını yeniledi. Sözeri, “Fedakâr ve yürekli taraftarımızı Pazar günü oynayacağımız maçta yanımızda görmeyi çok istiyoruz” dedi.