GİDİŞAT ÇOK İYİ MAŞALLAH! 

Erzurumspor takımımız bir takım çevreleri şaşırtmayı başardı, çünkü hiç kimse mavi beyazlı ekipten böyle bir grafik beklemiyordu. Herkes sanıyordu ki, transfer yapamayan Erzurumspor, gelenden yiyecek, giden gol yiyecek ve averaj takımı olacak. Hiç kimsenin aklına, ligin en iyi defansının Erzurumspor’da olacağı gelmedi. Sözüm ona futbol otoritelerinin ligin dibinde kalır diye düşündükleri takımımız, bu haliyle bile şu anda Süper Lig ihtimalini konuşturmaya başladı. 
Tabi, maşallah demek lazım takımımıza, benim hep söylediğim gibi, üzerine koyarak, tecrübe kazanarak ilerlemeye devam edeceğiz. 
Futbolcularımız acemiliklerini üzerlerinden epeyce atmaya başladılar. Kalecimiz Göktuğ gelişim gösterdi, her maçtada kendini daha çok geliştiriyor. Kanatlarımızda öyle, giderek gelişiyor. 
Geçen sezon sık sık eleştirdiğimiz ve hatta yol verilmesini istediğimiz topçularımız, her maçta biraz daha yıldızlaşıyor. Orta sahamız güçleniyor, oyun kurma noktasında her maç bizim için ayrı bir kulvara dönüşüyor. Pozisyon üretmekte zorlanmıyoruz, gol yollarını zorluyoruz, bitiricilik konusunda biraz zayıf kalıyoruz ama ben bu sorunu da aşmaya başladığımızı düşünüyorum. 
Şu ada 10 puanımız var ve Play Of potasıyla aramızda çokda büyük bir fark yok. Keçiörengücü karşılaşmasından galip ayrılırsak, Süper Lig umutlarımız biraz daha artmış olacak. Bu gidişatı ve grafiği koruyabilirsek; inşallah devre arasında yapılması muhtemel takviyelerle bu takımla bir kez daha Süper Lig yoluna düşeriz. 
Tek yapmamız gereken, en azından iç saha maçlarımızda takımımızı yalnız bırakmamak. Mümkün mertebe her maça gidelim, elimizden geldiğince desteklemekten geri durmayalım. Unutmayalım bir futbol takımı kadar idman ne kadar mühimse, moral ve motivasyonda o kadar önemlidir. Buda ancak taraftarın ve camianın takıma sahip çıkmasıyla mümkün olur.