GOL YOLLARI..!

Hakan Kutlu hoca demiş ki, takımda gol yollarında sorun var. Doğru var, bunu zaten hepimiz biliyoruz. Ama sorun şu ki, bu problemi çözebilecek kabiliyetimizde yok. Çünkü bu sorunun çözümü yeni transferler yapmaktan geçiyor. 
Hep diyorum ya, tecrübeli kanatlara, tecrübeli orta saha oyuncularına ihtiyacımız var diye. İşte bu yüzden. Çünkü gol yolları işte eksikliklerimiz yüzünden tıkanıyor. 
Gole giden yollar nereler, orta saha, kanatlar. Bu mevkilerde yeterince tecrübeli topçularımız var mı yok. Olmadığı içindir ki, gol yollarımız bir türlü açılmıyor işte. 
Hakan Kutlu hocanın tespiti yoksa çok doğru bir tespit. Açıkçası bu sorunu mevcut şartlarda nasıl aşabileceğinide çok merak ediyorum. 
Ha, aşılmaz mı, aşılır. Fakat bunun içinde sürekli dediğim gibi takımın çok peynir ekmek yemesi gerekir. Çünkü genç bir futbolcunun pişebilmesi için çok maça çıkması, çok süre alması ve çok rakip karşısında top koşturması gerekiyor. 
Bu işler öyle akşamdan sabaha olacak işler değil ki, hemen olsun ve sorun çözülsün. 
Şunun şurasında transfer döneminin sona ermesine sayılı günler kaldı ve ben açıkçası bu saatten sonra tahtanın falan açılacağını zannetmiyorum. 
Madem kendi göbeğimizi kendi imkânlarımızla kesmek durumundayız, bari dua edelimde hakan hoca hızlandırılmış bir çözüm programı uygulasın. Aksi halde bizim gol yollarımızın açılması için daha çok zamana ihtiyacımız var.