GÖRÜNTÜ YANILTMASIN!

Azerbaycan’ın Neftçi takımını hazırlık maçında 3-1 yenen Erzurumspor, Antalya kampındaki idmanlarını sürdürüyor. Ben sadece şu kadarını söyliyim; Neftçi takımını yendik diye hiç kimse Manchester United havasına girmesin! Geçen sezonda aynı hatayı yapmıştık ve sonumuz küme düşmek olmuştu. 
Hazırlık maçları hiçbir zaman ölçü olmamıştır, sadece durumu görmeye yarar o kadar. Hazırlık maçlarına çıkan takımlarda aslında takımların kendileri değildir, bu yüzden Neftçi takımını yendik diye ligin ikinci yarısını domine edebileceğimiz yanılgısına düşülmesin. 
Erzurumspor’umuz şu anda bas bas transfer diye bağırıyor. Takıma tavkiye yapılması şart, çünkü bu kadro bırakın ligin zirvelerine oynamayı, bizi ligde kalmayı sağlayacak bir altyapıyıda taşımıyor. Çok net söylüyorum, bu kadroyla biz küme düşmesi muhtemel takımlar arasında oluruz ve küme düşmeyede en yakın aday oluruz. Bu bakımdan ara transfer dönemi kesinlikle boş geçirilmemeli ve takıma muhakkak takviye yapılmalıdır. Hakan Kutlu hocanın transfer istemiyorum demesine bakmayın siz; ne yapsın adam, her şeyin farkında, oda düşmüş 3 puanın peşine ki silinmesin diye. Ama hocanın bu iyi niyetli yaklaşımının adı yarın ne olur biliyor musunuz? Hoca transfer istememişti zaten olur. 
Takıma bir yılı ve belkide yılları kaybettirecek böyle bir yaklaşımın asla sergilenmemesi tek beklentimiz. Bu sebeple hazır adaylığıda kesinleşmişken, Sekmen’in ilk işinin takımın transfer tahtasını açtırmak olması gerektiğini bir kez daha hatırlatmak istiyorum.