Yerel Haber Girişi : 07 Nisan 2022 11:59

Gözler ilk 5 takımda 

Gözler ilk 5 takımda 

Lider Ankaragücü’nün deplasmanda Ümraniyespor’la karşı karşıya geleceği bu haftada, eşitlik her şekilde Dadaş’ın işine yarayacak.

Büyükşehir Belediye Erzurumspor’da izin sona erdi. Kulüp tesislerinde dünden itibaren bir araya gelmeye başlayan mavi beyazlı futbolcular, Boluspor maçının hazırlıklarına başladı. Bu haftayı bay geçecek olan mavi beyazlı takım, ligdeki ilk 5 takımı yakın takipte kalacak. Lider Ankaragücü’nün deplasmanda Ümraniyespor’la karşı karşıya geleceği bu haftada, her türlü beraberlik Dadaş’ın işine yarayacak. Zirveyle arasındaki puan farkını 15’ten 12’ye indiren Erzurumspor’da, lig ikincisi Ümraniyespor’un ise 56 puanı bulunuyor. Ümraniyespor’un lider olabilmesi için rakibi Ankaragücü’nü en az 3 farklık skorla yenmesi gerekirken, Erzurumsporlu taraftarlar ise bu karşılaşmanın eşitlikle sona ermesini istiyor. 

 

BİLAZER: SIRALAMA DEĞİŞEBİLİR 

Teknik Sorumlu Muzaffer Bilazer, Balikesirspor galibiyetinin ardından takımın yeni bir sinerji yakaladığını belirterek, “Bizim için şu anda önemli olan kendi oynayacağımız maçlarımız. Ama tabi ister istemez rakiplerimizin maçları üzerinden de stratejiler geliştirmek durumundayız. Önümüzde çıkacağımız tam 7 maç var ve biz bu maçların tamamından galip ayrılırsak; en kötü ihtimal Play-Off oynarız. Lig’deki ilk 5 sıralama değişebilir, hatta şansımız yaver giderse ilk ikiden şampiyon bile olabiliriz. Bu yüzden umudumuzu kaybetmedik, kimse de kaybetmesin!” diye konuştu.

 

YENİ BİR TIRMANIŞ UMUDU 

Öte yandan Erzurumsporlu taraftarlar ise, ligin Play-Off hattının sürpriz gelişmelere gebe olduğunu dile getirerek, “Bu hafta çok sürpriz sonuçlar ortaya çıktı; teknik olarak sıralamada bizim üstümüzde olan takımlar bir-iki kez daha tökezleyip puan kaybederse, Erzurumspor yeni bir tırmanış yakalar. Ama tabi bunun için Dadaş’ın çıktığı her maçta saldırması ve mutlaka galip gelmesi gerekiyor” şeklinde konuştular.