Gözümüz aydın

Her seferinde CHP’yi bir daha yazmam diyorum ama ne yapayım malzemedir veriyorlar bana. Genel Başkan Özgür Özel’in İzmir Büyükşehir Belediye Başkan adayı yerine başkasının elini tutup havaya kaldırması, CHP’nin içinde bulunduğu durumu gözler önüne sermesi açısından bana göre önemliydi. 
Düşünün ki, İzmir’de oluyor bu. Yani CHP’nin kalesinde. Özgür Özel, İzmir BB adayını öyle methediyor, öyle methediyor ki, yıllardır tanışıp CHP’de siyaset yapıyorlar zannedersiniz. Ama dönüyor, yanındaki bir görevlinin elini pavaya kaldırıyor, işte adayımız diyor. Sonra işaret ediyorlar, bu kez diğer tarafa dönüp, gerçek adayın elini kaldırıyor. 
Hadi görmese falan tamam da, adam tanımıyor, tanımıyor! Adayını tanımıyor daha. Niye çünkü CHP’de öyle bir telaş, öyle bir karışıklık ve öyle bir çift başlılık var ki, her an her şey olabiliyor. CHP’li birkaç tanıdığım ve onlardan bildiğim için söylüyorum. Özgür Özel’den önce Kemal Kılıçdaroğlu’nun mutlaka gitmesi gerektiğini düşünen bu dostlarım bile mum yakmış Kılıçdaroğlu’nu arıyor. Düne kadar Ekrem Başkan diyerek yeri göğü inleten bu dostlara ben zamanında söylemiştim; siz Kılıçdaroğlu’nu daha çok ararsınız diye, dalga geçmişlerdi. Ama şimdi dalga geçme sırası bende; yüzlerine söylediğim için buradan da rahatlıkla yazabiliyorum. Bu saatten sonra CHP’nin çöküş ve inşallah tez zamanda Türk siyasetinden siliniş süreci başlamıştır inşallah. 
Hepimizin gözü aydın.