GÜÇLÜ RAKİP

Erzurumspor’un hazırlıkları son sürat devam ediyor, onu sosyal medya hesaplarından görüyoruz. Neşelerinin ve keyiflerinin oldukça yerinde olduğunu gördüğümüz futbolcuların Bodrumspor maçı için özel bir gayret ortaya koyması gerekiyor, çünkü sadece bana değil herkese göre; rakip çok zor bir rakip. Leblebi gibi gol atabilen bir yapısı var, topla bir oyun kuruyorlar, üç bilemedin 5 pasla ceza sahasındalar. Bu yüzden savunma dörtlümüze bu hafta çok büyük bir sorumluluk düşüyor. Ufuk Budak bu hafta fena değildi, dolayısıyla Bodrumspor maçında da iş yapar diye düşünüyorum. Mustafa Yumlu ve Mustafa Akbaş’ın yanında Orhan Ovacıklı’nın da sorumluluğunun bu maçta katbekat artacağını düşünüyorum.

Beni ve eminim ki benim gibi daha birçok taraftara rahat nefes aldıran bir konu var ki, o da bizim takımın zor rakiplere karşı çok daha etkin bir futbol oynama yeteneğinin olduğudur. Bu bakımdan ben Erzurumspor’un Bodrumspor’un karşısına ekstra bir konsantrasyonla çıkacağına inanıyorum. 

Taraftar desteğine gelince, açıkçası taraftar çokluğu Dadaş’ın işine hiç yaramadı. Ne zaman ki tribünler tıklım tıklım doldu, Dadaş işte o maçlarda hep mağlup olan taraf oldu. Niyeyse bizim takım taraftardan korkuyor, ters tepiyor. Muhtemelen üzerinde çok yoğun bir baskı oluşuyor, onlar da bu baskı yüzünden hata yapıyor. Bu sebeple söz konusu karşılaşmaya taraftarları yoğun bir biçimde davet etmek istemiyorum.

Şurada kaldı üç gün, üç gün sonra umarım mağlubiyet üzerine yazmak zorunda kalmam.

Sağlıcakla kalın…!