Yerel Haber Girişi : 26 Ocak 2022 12:42

GÜNDEMDE ÜÇ HOCA

GÜNDEMDE ÜÇ HOCA

Büyükşehir Belediye Erzurumspor’da teknik direktör arayışları tam gaz devam ediyor. Mustafa Reşit Akçay’la teknik direktörlük için görüşme yapıldığı edinilen bilgiler arasında yer alırken, mavi beyazlı yönetimin radarında Samet Aybaba, Ertuğrul Sağlam ve Ünal Karaman gibi isimler de bulunuyor. Erzurumspor Sportif Direktörü Muzaffer Bilazer’in sosyal medyaya yansıyan açıklamalarına göre, takımın başına birkaç gün içerisinde yeni teknik adam gelmiş olacak. İsimler üzerinde görüşmeler ve değerlendirmelerin sürdüğünü dile getiren Bilazer, yola kendisinin yönetiminde devam edileceği şeklindeki söylentileri ise yalanladı. Bilazer, “Ben Sportif Direktör olarak görev yapmaya devam edeceğim. Takımın başına teknik direktör gelecek” dedi.

Bu arada mavi beyazlı kulübün gözüne kestirdiği isimlerden Mehmet Altıparmak’ın Kocaelispor’la anlaşması, Dadaşların moralini bozarken, temasa geçinen teknik adamların ise, kapalı bulunan transfer tahtasından yana problem çıkartabilecekleri görüşü savunuluyor.

 

HENÜZ HİÇBİR ŞEY İÇİN GEÇ DEĞİL

Öte yandan Erzurumsporlu taraftarlar, henüz hiçbir şey için geç olmadığına dikkati çekerek, “Transfer tahtasını açtırmamız için halen daha şansımız var. Alacaklı futbolcularla görüşerek borçlarda indirime gidilebilir ya da farklı yollarla anlaşma sağlanabilir. Çünkü bu takımın acil takviyeye ihtiyacı var. Zirveyle aramızdaki puan farkı şu anda 7; bekleyip izlemeye devam edersek kaybeden biz oluruz” dediler.