GÜZEL HABERLER VAR 

Çok sağlam bir kaynaktan öğrendim. Erzurumspor’da transfer tahtası en erken bugün açılacak. Ola ki, süreç uzarsa yada herhangi bir son dakika gelişmesi yaşanırsa diye söylüyorum; en geç bu hafta içerisinde sorun çözülmüş olacak. 
Yeniden bir hayal kırıklığı yaşamama adına geçenlerdede söylediğim gibi, Erzurumspor’un en az transfer tahtası kadar büyük bir sorunu vardı, oda stadyumdu. Görünen o ki, o sorun büyük ihtimalle çözüme kavuşacak. 
Her ne kadar sonuçta yazık edilen Erzurum olsada, el kapısında stadyum aramaktansa maçlarımızı kırık dökük bile olsa kendi stadımızda oynamamız çok daha evladır diyorum. 
Tabi bunu derken mavi beyazlı camiayada, Erzurum’a ve Erzurusmpor’a yapılan bu vefasızlığı unutmamalarını tavsiye ediyorum. 
Gelelim transfer tahtası meselesine; açılırsa eğer, ki kuvvetle muhtemel açılacak. Lütfen işe yarar topçuları katalım kadromuza. 
Bu işleri bilenlerden, anlayanlardan fikir alalım. Marketten yoğurt almıyoruz sonuçta öyle değil mi, futbol otoritelerine soralım, soruşturalım, hangi oyuncu bize ne fayda sağlar kılı kırk yaralım. 
Youtube karşısına geçip, kendimize oyuncak aramayalım. Herkesin üzerinde ittifak edeceği isimlerle görüşelim, mavi beyazlı takıma renk ve değer katacak ayaklar bulalım. 
Savunmada adama ihtiyacımız var, geri kanatlarımız kırık, orta sahamız zayıf, sağ ve sol açıkta yetersiz haldeyiz. Forvet konusunda bir tek Eren Tozlu’lya yüklenemeyiz. 
Bizim bu mevkileri acilen takviye etmemiz ve kadro derinliğini oluşturmamız lazım. Dediğim gibi bunu yaparken toptan ve topçudan anlayan isimlerle el ele vermemiz, görüş almamız ve bildiğimizi okumamamız lazım.  
Dünyanın parasını çöp bile etmeyecek adamlara saymak yerine, işimize yarayacak kaliteli ayakları tespit edip, en faydalı isimleri en düşük maliyete nasıl kazanırız ona bakmamız lazım. 
Hep beraber seyredip göreceğiz, bundan sonra neler olacak. Ben sabırsızlıkla bugün transfer tahtasının açıldığı haberini bekliyor olacağım. Umarız hevesimiz kursağımızda kalmaz.