HAKAN HOCA’NIN ÇAĞRISI

 

Erzurumspor Teknik Direktörü Hakan kutlu hoca yılbaşı kutlaması yaptığı mesajında bir çağrıda bulundu. Özetle dedi ki, transfer bile istemiyorum yeter ki silinmesine karar verilen 3 puan için harekete geçilsin. 
Bunu kimden istedi? Siyasilerden işadamlarından ve Erzurum büyüklerden istedi. Taşın altına herkes elini koysun ve puan silme cezasının ortadan kalkması için ne gerekiyorsa yapılsın dedi. 
Hakan hocanın bu haklı çıkışına elbette katılıyoruz ama onunda umudunu köreltmek istemiyoruz. Çünkü bu şehirde senelerdir çağrıda bulunmaktan dilimizde tüy bitti bizim. Öyle ki, çağrılara kulak verilmediği için Erzurumspor kulübümüz kapatıldı. Öyle ki gereken yapılmadığı için bu takım iki kez Süper Lig’den düştü. Öyle ki, çağrılara kulak asılmadığı için bu kulübün iki sezondur transfer tahtası kapalı. 
Onca olup bitenden sonra Erzurum’un bir araya gelerek puan silme cezasını ortadan kaldıracağına inanmak açıkçası bana mümkün gibi gelmiyor. Hakan hocanın çağrısı elbette çok önemli ve değerli; ama işte neylersiniz ki; Erzurum’da bu çağrıyı duyan kulak yok. Önümüzdeki hafta ara transfer dönemi başlayacak. Ama bizim bu zorlu süreçte hiç yoksa 80 milyon liraya ihtiyacımız var. Bu parayı hangi Erzurumlu büyük, hangi siyasi, hangi iş adamı bir araya getirecekte bizi bu sorundan kurtaracak? Açıkçası benim hiç umudum yok ama buna rağmen Hakan hocanın sesine kulak verilmesi gerektiğini düşünüyorum. Umarım şehir adına vicdan sahibi olanlar duyarda, bu işten bir sonuç elde ederiz. Aksi halde Hakan hocanın çağrısıda bundan önce yapılan tüm çağrılar gibi havada asılı kalacaktır.