ASAYİŞ Haber Girişi : 27 Haziran 2025 15:20

Hakkari'de Uyuşturucuyla Mücadele Farkındalık Çalışması: 90 Kişiye Seminer

Hakkari'de Uyuşturucuyla Mücadele Farkındalık Çalışması: 90 Kişiye Seminer
Hakkari İl Emniyet Müdürlüğü, 26 Haziran Uyuşturucuyla Mücadele Günü'nde 90 kişiye seminer vererek, bin 500 broşür dağıtarak farkındalık çalışması gerçekleştirdi.

Hakkari'de polis ekipleri, 26 Haziran Uluslararası Uyuşturucu Kullanımı ve Kaçakçılığı ile Mücadele Günü kapsamında önemli bir farkındalık çalışması gerçekleştirdi.

 

Hakkari İl Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü öncülüğünde, İl merkezi ve Yüksekova Denetimli Serbestlik Müdürlüğü iş birliğiyle yürütülen faaliyetlerde, Narko rehber modülü kapsamında 90 kişiye bilgilendirme semineri verildi. Ayrıca, vatandaşların yoğun olarak bulunduğu alanlarda kurulan stantlarda UYUMA ve NARVAS uygulamaları tanıtıldı ve bin 500 adet bilgilendirici broşür dağıtıldı.

 

Hakkari İl Emniyet Müdürlüğü, uyuşturucu madde kullanımına karşı bilinçlendirme çalışmalarına devam edeceğini duyurdu.