HANİ YOL ÇEKİRDİZ!

Azerbaycan Cumhurbaşkanı Aliyev, Ermenistan’ın ensesinde boza pişirdiği dönemlerde demişti ya; “"Ne oldu Paşinyan? Cebrayıl'a yol çekiyordun? Raks eyliyordun... Statü diyordun... Ne oldu?"
Şimdi tamda Aliyev’in dilinden ben soruyorum: “Ne oldu Erzurumspor’u yönetmeye talip olanlar? Mevcut yönetime habire yol gösteriyordunuz, kelimelerle raks eyliyordunuz. Ne oldu?”
Bu meseleye şunun için girdim, Erzurumspor’un yönetimini beğenmeyen ve ikide bir başkanlık naraları atanlar vardı. Önceki gün Erzurumspor’da genel kurul kararı alındı, acaba merak ediyorum o tayfadan ses çıkacak mı? Böyle başkanlık olmaz diyorlardı, acaba merak ediyorum başkanlığın nasıl olacağını gösterecekler mi? Takımın maddi sorunlarını aşamıyorlar diyerek mevcut yönetimi yerden yere vuruyorlardı, acaba pamuk ellerini ceplerine sokabilecekler mi? 
Eminim benim gibi sizde bu soruların cevabını çok merak ediyorsunuz ama ben söyliyim. Nerede bunlarda o marifet? Onlar diyor ki, arkamızda Başkan Sekmen olsun, biz bu işe girelim. İyide arkada Başkan Sekmen olduktan sonra benim gibi futbol cahili biri bile başkan olur bu kulübe. Üstelik Ahmet Dal’ın futbol konusundaki bilgi ve becerisini kimse inkar edemez. 
Önümüzde 15 gün var ve ben bu 15 gün boyunca merakla bekleyeceğim sonucun ne olacağını, kaçak güreşenlerin ne yapacağını, yan çizecek olanları, cızdım oynayacak olanları hep beraber zaten göreceğiz. Ve ben yönetime gerçektende talip olacak kim varsa tebrik edeceğim. Hatta mümkünse alnından öpeceğim. Çünkü Erzurumspor öyle önüne gelenin yöneticilik yapacağı bir kulüp değil. Eğer biri Erzurumspor’a başkan olmuşsa en başta bir defa ayrıcalık sahibi olmuş demektir. Ve bana göre o kişinin alnından öpülür. Çünkü Dadaş dediğin ağaçtan toplanmıyor, sonradanda Dadaş olunmuyor. Dadaş sadece Dadaş olarak doğuyor.