HASEK’E MEKTUP

Hasek’in psikolojisi bozulmuş, katılmadığı kamp için de doktor raporu göndermiş. Ya nerede antin kuntin tipler var, vallahi billahi Erzurumspor’u buluyor. Tamam da Martin’ciğim , sen Erzurumspor’a gelmiş geleli takımın işe yaradığın süreyi hesaplamaya kalksam, emin ol 10 dakikayı bulmaz. Ne sorumluluk aldığın var, ne mücadele ettiğin var, ne oyun kurabildiğin var, ne hücum kesebildiğin var, var oğlu var. Bunca var arasında bizim moralimiz ve psikolojimiz bozulmuyor da sana ne oluyor be adam?
Hem senin psikolojini bozan ne? Bu camianın sana kıymet veriyor olması mı, seni seviyor ve değer gösteriyor olması mı? Çünkü bunun dışında senin psikolojini bozan bir sebep olamaz diye düşünüyorum. 
Keşke psikolojini bozmadan önce sorumluluğunu yerine getirseydin veya aldığın paranın hakkını verseydin diyorum. O zaman seni ciddiye alırdık belki. Ama sende icraat yok hareket yok faaliyet yok, bol bol sitem var. İş kim kimin psikolojini bozmuş onu hesaba vurmaya kalırsa bu işten sen zararlı çıkarsın. Bu duruma şaşırdım mı hayır şaşırmadım. Çünkü Erzurumspor’un değer verdiği için ayranı kabaran ne kadar topçu varsa sende onlardansın işte. Bozulacaksan buna bozul bence.