Yerel Haber Girişi : 02 Şubat 2022 10:28

HASRET SONA ERİYOR

HASRET SONA ERİYOR

TFF 1. Lig’de 23’üncü haftanın karşılaşmaları Keçiörengücü-Samsunspor, Tuzlaspor-Balıkesirspor maçlarıyla başlayacak.

Milli maç arası sebebiyle tatil edilen liglerde maraton yeniden başlıyor. TFF 1. Lig’de 23’üncü haftanın karşılaşmaları Keçiörengücü-Samsunspor, Tuzlaspor-Balıkesirspor maçlarıyla başlayacak. Büyükşehir Belediye Erzurumspor’un maçı ise, pazar günü Kazım Karabekir Stadyumu’nda saat 13.30’da başlayacak. Mavi beyazlı takımın maç hazırlıkları sürerken, Teknik Direktör Yücel İldiz ise, resmi imzayı dün attı. Oyuncu grubuyla bir araya gelen ve tanışma toplantısı düzenleyen tecrübeli teknik adam, takımı çalıştırmaya yardımcılarıyla birlikte bugün başlayacak. Görev yaptığı 4 ayrı takıma şampiyonluk sevinci yaşatan İldiz’in Erzurumspor’da nasıl bir performans ortaya koyacağı merak edilirken, taraftarların en büyük beklentisi mavi beyazlı ekibin hücum futbolu oynaması…

 

TARAFTAR İLDİZ’DEN UMUTLU

Erzurumsporlu taraftarlar, Erkan Sözeri ayrılığının ardından adı geçen teknik direktörler arasında olmasa da, Yücel İldiz’in nitelikli bir hoca olduğunu dile getirerek, “Yücel hocanın kendine has bir tarzı ve oyun anlayışı var. Disipline düşkün olduğunu ve işinde ise ciddiyetten hiç ayrılmadığını hepimiz biliyoruz. Genele bakınca Yücel hocanın bizim takım için biçilmiş bir kaftan olduğu ortada. Umuyoruz sakat futbolcularımızın da geri dönüşüyle birlikte takımımız eski ahengini yeniden yakalar ve yoluna devam eder” diye konuştular.

 

DÜZGÜN’DEN TARAFTARLARA ÇAĞRI

Öte yandan Erzurumspor Kulüp Başkanı Ömer Düzgün ise, Pazar günü oynanacak karşılaşmanın Dadaş’ın yeniden şahlanışına tanıklık etmesi için tüm taraftarları tribüne davet etti. Başkan Düzgün, “Başka Erzurumspor yok, biz bir aileyiz, birlikteyiz. Bu birlikteliği de sonuna kadar sürdürmeliyiz” ifadelerini kullandı.