ÖZEL HABER Haber Girişi : 10 Mart 2023 11:27

Hatay’da Erzurum farkı 

Hatay’da Erzurum farkı 
AK partinin yerel yönetimlerden Sorumlu Genel Başkan yardımcısı Mehmet Özhaseki çok bölgesindeki temaslarına devam ediyor.
Hatay’da Erzurum farkı 

Erzurumdaki belediye başkan larının da katıldığı durum değerlendirme toplantılarından bir yenisini de dün düzenleyen Özhaseki, depremin yaralarının sarılması için yerel yönetimlerin yürüttüğü seferliye vurgu yapıyor. Hatay afat il Müdürlüğü’nde oluşturulan koordinasyon merkezine gelen Özhaseki Konya Bursa Denizli Büyükşehir belediye başkanlarının yanı sıra Türkiye’nin 4.01 yanından hatay’a gelen merkez ilçe ve ilçe belediye başkanlarıyla nir araya geldi.

ÖZHASEKİ BAŞKANLARI TOPLADI
Erzurumdan yakutiye palandöken ve Aziziye belediye başkanlarının da hazır bulunduğu durum değerlendirme toplantısında konuşan Özhaseki, asrın felaketi diye adlandırılan depremin yaralarını en kısa sürede tamamen sarmaya kararlı olduklarını söyledi. Erzurumdaki belediyelerin deprem bölgesinde oluşturdukları konteynır kentlere vurgu yapan Özhaseki, bu çalışmalardan duyduğu memnuniyeti de ifade etti. Yakutiye belediye başkanı Mahmut uçar, palandöken belediye başkanı Muhammet Sunar ve Aziziye belediye başkanı Muhammed Cevdet Orhan, Erzurumdan toplantıya katılan belediye başkanları olurken, hepsi de çalışmalar hakkında Genel Başkan yardımcısı Özhaseki iyi bilgilendirdi. 

DADAŞLAR HER YERDE
Hatay’ın merkez Antakya ilçesinde prefabrik yerleşkeleri kuran Erzurum’daki belediyeler kimsede vatandaşların bayram ihtiyaçlarını büyük ölçüde ortadan kaldırmış olacak. Erzurum belediyelerinin ortaya koyduğu ve yürüttüğü bu seferberlik hatay’da memnuniyeti uyandırırken, depremden ağır yaralandı şehirde hemen herkes dadaşların yaklaşımından övgüyle bahsetmeye başladı.