Yerel Haber Girişi : 15 Şubat 2022 10:47

HAYAT-MEMAT MESELESİ

HAYAT-MEMAT MESELESİ

Büyükşehir Belediye Erzurumspor, Ümraniye deplasmanının ardından bu hafta hayati önem taşıyan bir maça daha çıkacak. Zirve yolunda 40 puanla en yakın takipçisi olan Eyüpspor’u Erzurum’da konuk edecek olan mavi beyazlı takım, bu maçı kazanması halinde çok önemli bir avantaj elde etmiş olacak. 48 puanla Ankaragücü’nün lider olduğu ligde ilk ikiyi zorlayan mavi beyazlı takımın 42, Ümraniyespor’un da 46 puanı bulunuyor. Perşembe günü Kazım Karabekir Stadyumu’nda oynanacak karşılaşma öncesinde hazırlıklarına start veren Erzurumspor, zorlu karşılaşma için yol haritasını belirledi.

 

EYÜPSPOR DOĞRUDAN RAKİBİMİZ

Perşembe günü saat 17.00’de başlayacak karşılaşmaya taraftarların ilgi göstermesi, Dadaş’ın moral ve motivaszyonla maça çıkması bakımından büyük önem taşıyor. Taraftarların her türlü dargınlık ve kırgınlığı bir kenara bırakarak, takımına tam destek olması çağrısında bulunulurken, bunun için sosyal medyada adeta seferberlik başlatılması gerekiyor. Erzurumspor-Eyüpspor karşılaşmasının şampiyonluğa giden yolda önemli bir basamak olduğunu dile getiren futbolseverler, “Bu maçtan alınacak galibiyet, Dadaş’ı Süper Lig’e biraz daha yaklaştırmış olacak. Çünkü Eyüpspor bizim doğrudan rakibimiz, bu maçı kazanmamız işte bu yüzden önemli” diye konuştular. 

 

DÜZGÜN: TAKIMA DESTEK OLALIM!

Öte yandan Erzurumspor Kulüp Başkanı Ömer Düzgün, Kazım Karabekir Stadyumu’nun tarihi bir günü yaşamasını çok arzu ettiklerini belirterek, “Böyle bir karşılaşmada takımımızın yanında olmak ve tribünlerden onlara destek yağdırmak, hepimiz için boyun borcudur. Bunu hep birlikte yapalım, el ele verelim, birlik ve beraberlikte yarışarak Erzurumspor’umuzu Süper Lig’e beraber taşıyalım” dedi.