Hayırlısı olsun

Uzun uzadıya bir yaz sezonunun ardından lig heyecanı bugün kaldığı yerden yeniden başlıyor. Akşam oynanacak Altay ve Samsunspor maçlarıyla start alacak olan lig, Pazartesi günü de Erzurumspor’un maçını kayda geçmiş olacak. 

Sıkıntılı bir süreç geçirdik, bu doğru. Belki çok daha zorlu bir süreç bizi bekliyor olacak, bu da doğru. Ve hepsinden önemlisi bu zorlu süreçlerin hepsinden Kulüp Başkanı Ahmet Dal sorumlu olacak. Yani eğer planlamaları tutarsa, transfer tahtasının açılıp açılmayacağı bile henüz belli olmayan takım, herkesi şaşırtmayı başarır ve devre arasına kadar altın değerinde puanlar toplarsa, kaybedilen umutlar yeniden geri kazanılabilir. Ama yok durum tam tersi olur da, transfer tahtası açılmadığı için takviye edilemeyen kadro maçlarda çuvallarsa, o zaman birilerinin ekmeğine yine yağ sürülmüş olur ki, bunu da hiçbirimiz zaten istemeyiz.

Camia olarak şu an elimizden gelen, takım adına iyi niyet temennisinde bulunmak. Takımın başarılı olmasını istemek, arzulamak ve enerjimizi buna kanalize etmek. Eleştirimizi de yaparız elbet ama takıma olan inancımızı da dile getirmekten geri durmayız.

Bu sebeple Pazartesi günü oynanacak maçı beklemekten ve Dadaş’ın performansını canhlı canlı izlemekten başka çaremiz yok. Umuyoruz Salı günü sabaha karamsar bir tabloyla uyanmayız. Ve yine umuyoruz transfer tahtasının açılamayacağı şeklinde kara bir haberi işitmek zorunda kalmayız.

Hakkımızdan hayırlısı olsun. Ne diyebiliriz ki bundan başka!