HDP’nin ekmeği

HDP dün Cumhurbaşkanı adayı çıkarmayacaklarını açıkladı. HDP, TİP ve EMEP'in de yer aldığı 6 siyasi partiden oluşan Emek ve Özgürlük İttifakı, 14 Mayıs'ta yapılacak Cumhurbaşkanlığı seçiminde aday çıkarmama kararı aldı. Şimdi ben size soruyorum; bu platform aday çıkarmayacak da, acaba seçimde babamı mı destekleyecek?  

Herkes ve hepimiz biliyoruz ki, bu platformun desteklediği tek aday Kemal Kılıçdaroğlu olacak. 
Elbette ben müneccim değilim, ancak HDP'nin ağır toplarından Ahmet Türk Halk TV'ye yaptığı açıklamada bakın ne diyor? 
"Bizim için cumhurbaşkanlığı seçimi son derece önemli hatta parlamento seçimlerinden bile önemli. Dolayısıyla zaman içerisinde, kampanya sürecinde HDP bileşenleriyle Emek ve Özgürlük İttifakı da bu kampanyada çalışacak.” dedi.
Üstü kapalı olsa da Ahmet Türk 6’lı masanın adayını destekleyeceklerini ima ediyor. 
Hadi bakalım CHP’liler diyeceğim ama biliyorum ki, HDP’yi desteklemek birçoğunun yüzünü bile kızartmayacak. Bu durumdan kuşkusuz milli hassasiyeti yüksek olan CHP’liler rahatsız olacak, fakat her ne pahasına olursa olsun Erdoğan’ın gitmesini isteyenler için bunun bir sakıncası olmayacak. 
Hadi bakalım İYİ Partililer!
Milliyetçilikten, milli ve manevi değerlerden sıkça bahsediyorsunuz ya; HDP işbirliği hakkında ne düşüneceksiniz acaba, ben de onu çok merak ediyorum. 
Masanın diğer bileşenlerini saymıyorum bile, onların ellerinde derman olsa kendi kel başlarına sürerlerdi zaten. 
Uzun sözün kısası; lafın tamamı aptala söylenirmiş. Ben diyeceğimi dedim, bu saatten sonra HDP’nin ekmeğine yağ sürecek olanlar düşünsün.