ÖZEL HABER Haber Girişi : 26 Ekim 2022 09:59

Hedef galibiyet, AMA!

Hedef galibiyet, AMA!
Erzurumspor’da Eyüpspor mesaisi son sürat devam ediyor.

Erzurumspor’da Eyüpspor mesaisi son sürat devam ediyor. Kulüp tesislerindeki idmanlar, Muzaffer Bilazer’in nezaretinde yürütülürken, mavi beyazlı futbolcular bol bol teknik ve taktik çalışma yaptı. Eyüpspor’a karşı nasıl bir kadro ve oyun planı ortaya koyacağı henüz bilinmeyen Teknik Direktör Muzaffer Bilazer, taraftarların gözünde kaybettiği krediyi geri kazanmanın planlarını da yapıyor. Kazım Karabekir Stadyumu’nda Pazar günü oynanacak karşılaşmada galibiyet elde etmesi halinde önemli bir hamle yapmış olacak olan mavi beyazlı takımda, muhtemel bir mağlubiyetin ise, Muzaffer Bilazer’in sonu olacağı ifade ediliyor.

 

EYÜP MAÇI KIRILMA NOKTASI

Erzurumsporlu taraftarlar, Bilazer’in devre arasına kalmadan kulüple yollarının ayrılmış olacağını belirterek, “Yönetim bu yola Bilazer’le devam edilemeyeceğini anlamış olacak ama iş işten çoktan geçmiş olacak” diye konuştular.

Eyüpspor maçının bu anlamda bir kırılma olacağını kaydeden taraftarlar, “Bu maç kaybedilirse zaten Bilazer’le yollar ayrılır. Yönetim buna yönelik bir adım atamasa da, Bilazer’in görevi bırakması icap eder. Maçın kazanılması halinde ise ayrılık sadece ertelenmiş olur. Çünkü takıma maalesef istikrar kazandıramamış bir hocadan bahsediyoruz” şeklinde konuştular.