Helal olsun Dadaşlar...!

Bana sorsalar ki, 1. Ligin şampiyonu kimdir diye, kesinlikle Erzurumspor derim. Çünkü bu takımın kaç sezondur transfer tahtası kapalı, kadrosu yetersiz ve çoğu gençlerden kurulu. Futbol beceri ve teknik işi olduğu kadar aynı zamanda tecrübe ve deneyim de gerektiriyor. Bizim takımımızda tam deneyimli diyebileceğimiz kaç oyuncumuz var diye soracak olsam, bir elin parmaklarını bile bulmaz. Ama buna rağmen takımımızın ortaya koyduğu direnç ve elde ettiği galibiyetler sayesinde bugün göğsümüzün kabarmaması içten bile değil. 
Yani kadrosu kendinden kat kat kaliteli olan takımlara karşı bile karakterli bir duruş ortaya koyan Erzurumspor, kağıt üzerinde galip gelmesinin mümkün olamayacağı maçlardan bile üç puanla ayrılmayı bilmiş bir takım. 
Sezonun başında futbol otoritelerinin küme düşmeye en yakın takım olarak gösterdiği Erzurumspor’un, ligi ortada tamamlayarak kümede kalmayı başarmış olması bu yüzden önemlidir ve bana göre bunun karşılığı şampiyonluk değerindedir. Üstelik Çorum maçı öncesinde puan kaybettiğimiz iki maç olmasaydı, belki önümüzdeki iki haftalık süreyi de hesaba katarak Süper Lig’e yükselme ihtimalini bile konuşabilirdik. Nasip değilmiş olmadı ama Erzurumspor’un elde ettiği bu başarı da, her takıma nasip olmayacak kadar büyüklükte bir başarı. Bu bakımdan kulüp başkanından yönetimine, teknik heyetten malzemecisine kadar tüm kulübü kutluyorum. Futbolcularımızın ise hepsini ayrı ayrı tebrik ediyorum, kutluyorum. Helal olsun Dadaşlar…!