HER AN HER ŞEY OLABİLİR

İçimden bir his Erzurum sporun bugün oynayacağı Samsunspor maçından puanla ayrılacağını söylüyor. Ben şahsen beraberliğe kesin gözüyle bakıyorum ancak emin olun galibiyet de bu maçın sonunda benim için süpriz olmayacak.

Sezonun başlamasına günler ve belki de haftalar kala şu ifadeyi kullanmıştım demiştim ki rakip takımların üst üste yaptığı transferler sakın ola sizi aldatmasın!

Çünkü bir önceki sezonda Eyüp sporun yaptığı transferleri hep birlikte gördük ceza Samsunspor’da öyleydi.

Sonuç ne oldu her iki takımda bugün Erzurum sporla birlikte aynı ligde mücadele etmeye devam edecek. O yüzden rakip takımları üstün görme alışkanlığımızdan ve kendi takımımızı ezme çaresizliğimizden bir an önce kurtulmamız gerekiyor.

Erzurumspor Samsunspor’u mağlup edemez şeklinde bir düşünceye sahipsek eğer bu düşünceden hemen sıyrılmalı ve yolumuza emin adımlarla devam etmeliyiz.

Karşımızdaki ister Samsunspor olsun ister eyüpspor olsun kısacası kim ve hangi takım olursa olsun mücadeleden vaz geçmeyen direnen ve direncini asla kaybetmeyen bir takımın daha yolun başında galip geleceğini aklımızdan çıkarmamamız gerekiyor.

Erzurumsporda bu potansiyel fazlasıyla var belki transfer tahtamızı açtırıp takıma takviye yapabilmiş olsaydık takımımız bugün ligin en favori ve en iddialı ekiplerinden birisi olarak gösterilebilirdi.

Ama olsun hiçbir şey için henüz geç değil de transfer sezonunun kapanmasına da on günden fazla bir zaman var. Nasıl ki bir futbol maçı için 90 dakika çok uzun bir süre ise emin olun transfer içinde on gün o kadar uzun süre.

Yani her an ve hemen her şey olabilir.