ÖZEL HABER Haber Girişi : 21 Kasım 2022 11:14

Her gece ansızın gelebiliriz!

Her gece ansızın gelebiliriz!
MHP Erzurum İl Başkanı Naim Karataş, Pençe-Kılıç hava harekatını değerlendirdi.

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Erzurum İl Başkanı Naim Karataş, “Ülkemizin ve milletimizin huzurunu bozmak isteyenler ve bölücülük yapanlar bilsinler ki, bir gece değil, her gece ansızın gelebiliriz” dedi.

MHP Erzurum İl Başkanı Naim Karataş, Pençe-Kılıç hava harekatını değerlendirdi. “Kahraman Türk Silahlı Kuvvetlerimizin eline, ayağına, yüreğine sağlık” diyen MHP İl Başkanı Karataş, “Ne sanıyorlardı ki? İstiklal Caddesi’ndeki patlamanın yanlarına kâr kalacağını mı? Herkes aklını başına toplasın! Bu ülkede bölücülük yapan, hainlik yapan, milletin istiklal ve istikbali üzerinde hain emeller güden ve planlayan kim varsa, bundan böyle kendine kaçacak delik arasın! İnleriyle birlikte ocaklarını da başlarına yıkayacağız artık! Türkiye elbette merhametlidir, elbette şefkatlidir. Ancak Türkiye’nin başına çorap örmek isteyenler; devletin demir yumruğunun altında ezilecek ve inim-inim inleyecektir” ifadelerini kullandı.

 

ONLARI KENDİ KANLARINDA BOĞARIZ

Irak’ın kuzeyi ve Suriye’ye yönelik hava harekatının ardından sesin nereden çıktığına bakılması gerektiğini de vurgulayan MHP Erzurum İl Başkanı Naim Karataş, “Kahraman ordumuzun savaş uçakları daha havalanır havalanmaz HDP’den, CHP’den, hainlerden, çakallardan, çerik-çürük STK’lardan ve kokuşmuş beyinlerden ses çıkmaya başladı. Buna elbette şaşırmadık, şaşırmayacağız. Ama hainlerin ensesinden nefesimizi de asla eksik etmeyeceğiz. Alayı bilsin ki, bir gece değil, her gece ansızın gelebiliriz. Kimse ama hiç kimse aziz milletimizin sabrını sınamaya kalkmasın! İhanet yüzünden, hıyanet yüzünden vatan evlatlarımızın burnu bile kanasa, kanatanları kendi kanlarında boğarız, boğacağız!” diye konuştu.

 

İP’İN UCU ACABA KİMİN ELİNDE? 

Öte yandan terör üzerinden yapılan tartışmaların MHP ile İYİ Parti mukayesesi boyutuna taşınmasına da tepki gösteren MHP İl Başkanı Naim Karataş, “Bizim boyumuzu hiç kimse İP’le ölçmeye çalışmasın! Buna ne mazileri yeter, ne halleri yeter, ne çapları yeter! Biz arkamızda yarım asırlık bir mücadele ve dava aşkı bıraktık, bizim milli bir duruşumuz, milli bir onurumuz, milli bir çizgimiz var. Bizim arkamızda Türk-İslam ülküsü var, vatansever Türk milliyetçileri var. Ama İP’in ucunun kimin elinde olduğunu ise, hemen herkes biliyor” dedi.