HER İŞİMİZ BÖYLE

Bizim her işimiz böyle, ya eksik, ya yarım, ya aksak, ya sorunlu, ya problemli. Bunu söyleyincede herkes bizi kötü ilan ediyor. 
Mesele malum, Kazım Karabekir Stadındaki yenileme ve güçlendirme çalışmaları.
Bu konu ne zamandan beri gündemimizde, neredeyse iki aydır. Peki iki aydır bu yetkililerin ayıptır sorması ama akılları neredeydi? 
Herkes sezonun açılış maçının Erzurumda oynanacağını bilirken, maça üç gün kala Giresun denildi. Eğer stadyumda bir çalışma yapılacaktıysa bunu açıklamak için maça son bir kaç gün kalana kadar beklenmek mi gerekiyordu?
Şimdi diyorlar ki, Manisa maçı Erzurumda oynanacak. İnşallah öyle olur, çünkü buna açıkçası ben pek inanamıyorum. Çünkü bu nasıl bir güçlendirme çalışması ki, 10-15 gün içerisinde tamamlanıyor?
İşte bunları düşündükçe memleketimin haline ve sahipsizliğine daha çok içerliyorum. Sen kalk yeni bir stadyumdan üstü kapalı stadyuma dön, en sonunda maraton ve kapalı tribünleri kapat ve kale arkalarına mahkum ol. 
Yani bilmiyorumda hükümetimiz gerçektende çok yüce gönüllü bir hükümet. 
Baksanıza mesele yuvarlana yuvarlana nereden nereye geldi. 
Dün milletvekillerimiz gitmiş stadyumu gezmiş çalışmaları incelemiş. 
Herhangi bir yetkili açıklaması yok, çalışmalar önümüzdeki haftanın maçına yetişecek diye. böyle bir açıklama yok, çünkü bu çalışmaların bence Manisa maçına yetişme şansıda yok. 
Allah vere yetişe, istemeyeninde canı çıksın üstelik. Ama işte gelin görünki günün sonunda Erzurum nelerle uğraşıyor?
Stadyum yapılacak mı yapılmayacak mı, stadyum açılacak mı açılmayacak mı ve stadyum elden geçirilip maça yetişecek mi yetişmeyecek mi? 
Gelde şimdi memleketin haline üzülme.