Her şey çok net!

Türkiye Büyük Millet Meclisi nde aynı zamanda benim de adaşım olan değerli bir milletvekilimiz var. 
İbrahim Aydemir. 
Meclis’te yaptığı basın toplantılarını elimden geldiğince takip ederim. Özellikle dün sosyal medya hesaplarından da paylaştığı toplantı kesitleriyle yine önemli mesajlar verdi. Tam da benim dün kaleme aldığım yazı üzereydi bu mesajlar. 
HDP ne demişti ben cumhurbaşkanı adayı çıkartmıyorum.
Dün de söyledigim gibi bunun sebebi çok belli; HDP ve beraberindeki saz arkadaşları cumhurbaşkanlığı seçiminde Kemal Kılıçdaroğlu liderliğindeki millet ittifakını destekleyecek. 
Yani HDP, Türkiye komünist Partisi, Türkiye İşçi Partisi kısacası bu milletin özgürlüğü ile istiklal ile istikbali ile bölünmez bütünlüğü ile milli ve manevi değerleri ile kavgalı ne kadar siyasi parti var ise Kemal Kılıçdaroğlu’na oy verecek. Sırf Erdoğan gitsin diye…
Bakın bu işlerin şakası olmaz! Dün iyi partinin ağır toplarından olan yavuz ağırAlioğlu çok güzel bir biçimde ifade etti. Dediki cumhurbaşkanlığı makamını bölücülük pazarlığına dönüştürmeyin! Çünkü CHP’nin yaptığı tam da buydu. Sırf cumhurbaşkanı olabilmek için HDPenin ayağına kadar gitti, bölücülerle pazarlığı oturdu. Bu CHP’nin lideri gözünü öyle bir karartmış ki milletin ne milli değerleri umrumda ne de manevi değerleri umrunda. Daha düne kadar helalleşmekten ve kucaklaşmakdan bahseden Kemal Kılıçdaroğlu en büyük ortağı HDP ve onu saz arkadaşlarıyla birlikte Türkiye’yi ve Türk milletini tehdit etmeye başladı. 
Mübarek Ramazan ayıdır tek ama tek niyazım Allah bunların peşinden gidenlere feraset versin!