HERKES BAŞKAN ADAYI…

Söylemeyeyim, yazmayayım diyorum ama yazmayınca da olmuyor. Erzuumspor’a her önüne gelen kulüp başkanı adayı oluyor, daha doğrusu ismini ortaya attırıyor, ama ondan sonrası yok. Bekleniyor ki, Onursal Başkan Mehmet Sekmen çağırsın, destek sözü versin ve tesislere yollasın, hayırlı olsun desin.

İyi de böyle başkanlığı bende yaparım, babam da yapar. Hatta 92 yaşındaki dedem de yapar. Bu mu yani sizin başkanlık vizyonunuz; daha yolun başında davet ve destek bekliyorsunuz.

Var belli başlı isimler ama rencide etmemek için isim vermek istemiyorum. İsimlerini öne sürdürüyorlar, yok göreve davet ediliyorlar, yok efsane oluyorlar, yok kahraman oluyorlar. Bu işler böyle olmaz beyler, cebinizde paranız varsa gelin, bu yükün altına girecek gücünüz varsa gelin, bu takım için samimiyetle koşturacak enerjiniz varsa gelin! Yoksa bu kulüp sizin gibi hızanları çok gördü, çok tanıdı. Eğer mali gücünüz yoksa ve bu kulüp için elinizi cebinize atmayacaksanız, gidin layık olduğunuz yerlerde takılın. Eşofman giyinin selfie yapın, spor salonuna gidin barfiks çekin, fitness salonlarına benchpress yapın, ne işiniz var sizin Erzurumspor’la?

Bir de bu uçan balonları doldurup-doldurup, gazı verip şişirip-şişirip piyasaya salan sözde saf taratarlara seslenmek istiyorum.

Kardeşlerim!

Sosyal medyada sürekli gündeme taşıdığınız bu isimlerin emin olun kendilerine bile bir faydaları yok. Bunların kucağına iki tane kaz verin otarsınlar diye, onları bile yolda kaybedip gelecek adamlar bunlar. Bunlardan değil Erzurumspor’a kulüp başkanı, ilkokul müsameresinde sınıf bile olmaz. Bunların ki sırf hava, safi rüzgar. Hele bi üflemeyi ve gaz vermeyi kesin, tepeleri üstüne yere çakılır bunlar. Siz iyi niyetlisiniz, biliyorum ve takımın iyiliğini istiyorsunuz, ona da şüphem yok. Ama bilin ki, bunların hiç birisinden bir cacık olmaz.