ÖZEL HABER Haber Girişi : 18 Temmuz 2022 14:32

Herkes o düğündeydi

Herkes o düğündeydi
AK Parti’nin önceki dönem İl Başkanı Fatih Yeşilyurt’un oğlu Yusuf Ahmet Yeşilyurt’un düğünü, siyasetçilerin akınına uğradı.
Herkes o düğündeydi

AK Parti’nin önceki dönem İl Başkanı Fatih Yeşilyurt’un oğlu Yusuf Ahmet Yeşilyurt’un düğünü, siyasetçilerin akınına uğradı. AK Parti’nin önceki dönem milletvekillerinden Adnan Yılmaz ve Mustafa Ilıcalı gibi isimlerin yanı sıra Sağlık eski Bakanı ve Erzurum Milletvekili Prof. Dr. Recep Akdağ, İçişleri eski Bakanı ve Erzurum Milletvekili Selami Altınok ve Erzurum Milletvekili İbrahim Aydemir’in de hem davetli ve hem de nikah şahitleri arasında yer aldığı düğünde, Yusuf Ahmet ve Mualla çiftinin nikahlarını ise, Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Sekmen kıydı. Yakutiye Belediye Başkanı Dr. Mahmut Uçar, Aziziye Belediye Başkanı Muhammed Cevdet Orhan, Pasinler Belediye Başkanı Ahmet Dölekli, Aşkale Belediye Başkanı Ahmet Yaptırmış ve daha birçok ilçe belediye başkanının hazır bulunduğu düğüne, AK Parti Erzurum İl Başkanı Mehmet Emin Öz de katıldı.

 

SEKMEN’DEN ESPRİ ÜSTÜNE ESPRİ

AK Parti’nin Palandöken ve Yakutiye ilçe başkanlarının yanı sıra kadın ve gençlik kolları başkanlarını da bir araya getiren düğünde birbirinden renkli görüntüler oluşurken, Başkan Mehmet Sekmen’in nikah kıyarken birbiri ardına yaptığı espriler davetlileri gülmekten adeta kırdı geçirdi. Genç çifte evlilik cüzdanlarını Prof. Dr. Recep Akdağ verirken, Başkan Sekmen de gelin ve damadı “darısı tüm bekarların başına” temennisiyle kutladı.

AK Parti Erzurum İl eski Başkanı Fatih Yeşilyurt’un Erzurum türküleriyle renk kattığı düğün Olimpiyat Parkı’nda yapılırken, davetlilere ise cağ kebabı ikramında bulunuldu.

 

ALLAH HERKESE NASİP ETSİN

Damat Yusuf Ahmet’in babası Fatih Yeşilyurt, evlat evlendirmenin çok büyük bir mutluluk olduğunu dile getirerek, “Allah bu duyguyu herkese yaşatsın, evlatlarımıza mutluluklar ve ömür boyu saadetler versin. Her anne baba bu duyguyu tatmalı, bu anı yaşamalı” ifadelerini kullandı.

Düğünde Yakutiye Belediye Başkanı Mahmut Uçar da, Sakarya adlı şiiri seslendirerek davetlileri adeta mest etti.