İDEAL 11 MESELESİ

 

Ligde çok tehlikeli bir sıralamada bulunuyoruz. Küme düşme hattına girmemiz an meselesi. Denizlispor da bizimle aynı durumda, bu yüzden Denizli’de oynayacağımız maç bizim için altı puan değerinde bir maç. 
Denizlispor bizi mağlup ederse, küme düşme hattına biz girmiş olacağız. Ama bu maçı biz kazanırsak, ateş hattından en azından bir hafta daha uzak kalmış olacağız.
Takımımızın durumu fena değil, yani bana sorarsanız bu takım ligde rahatlıkla kalır. Fakat buna oyuncu grubunun da inanması gerekiyor.
Takımda ideal 11’i oturttuğumuz zaman sorun kalmayacak ama bizim bunu halen daha başardığımız söylenemez.
Lig yeni başlayınca birkaç hafta sürer bu belirsizlik ama bizde bir türlü oturmadı. Muzaffer hoca her seferinde fantezi üstüne fantezi yaptı, alakasız tercihler manasız dizilişler yüzünden ideal 11 bir türlü ortaya çıkmadı. 
Hakan Kutlu hoca bu süreyi oldukça koşa tutmalı ki, açılan makası kontrol altında tutabilelim. 
Ben inanıyorum bu takım ligde rahatlıkla kalabilecek bir takım, hatta ligi ortalardan da yukarıda tamamlayabilecek bir takım. 
Tek sorun kendimizi tanımıyor oluşumuz. Hoca takımını az-çok tanıdı, teknik olarakta oyundaki eksiklik ve aksaklıkların tanımlamasını yaparsa sonuç elde edeceğine inanıyorum.