İki örnek isim

Yazılarımdan birisinde demiştim ki, CHP’deki herkes Özgür Özel gibi düşünmüyor diye. CHP’lilerin çoğu, yöneticileriyle ayın görüşte değil diye.
Şimdi iki güzel örnekle bunu izah etmek istiyorum. 
Burcu Köksal, CHP’nin Afyonkarahisar Belediye Başkan adayı olarak açıklandı. Afyon’da miting yaparken Burcu Hanım demişti ki; “Belediye başkanı seçilirsem, DEM Partisi hariç tüm siyasi partilere kapım açık olacak” 
Kıyamet kopmuştu, Özgür Özel dil sürçmesi demişti, Burcu Köksal da tam tersine, “Dilim sürçmedi, tam da onu söylemek istedim” demişti. 
Ekrem İmamoğlu da, sırf terörist sever parti olan DEM Partisini eleştirdiği için Burcu Köksal’a: “Kendine ya başka bir iş ya da başka bir parti bulsun” diye çıkışmıştı.   
Kabahati neydi Burcu Hanım’ın? 
Hain terör örgütü PKK’nın borazanlığını yapan, siyasi temsilciliğini üstlenen DEM Partisine açıkça tavır almaktı suçu… 
Şimdi gelelim bir başka örneğe, o da CHP Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkan adayı Ahmet Akın. 
Ahmet Akın da dün dedi ki: “Hain terör örgütü PKK'ya, onun yandaşlarına, ondan beslenenlere, onun yolundan giden şerefsizlere de yakın değilim” 
Bu, CHP’nin yine karışacağını gösteriyor. Kim bilir, Özgür Özel çıkacak ve yine CHP’li adayın dilinin sürçtüğünü söyleyecek. Ekrem İmamoğlu çıkacak sözüm ona bu adaya ayar verecek, posta koyacak falan.
Ama ben sadece şu kadarını söyleyeyim; bu CHP valla adam olmaz, bu kafayla hiçbir baltaya da sap olamaz. 
Gelgelelim bir diğer mevzuya: CHP içerisinde Burcu Köksal ve Ahmet Akın gibi cesur ve mert isimlerin bulunuyor olması da mükemmel bir durum. Bu ikili gibi yürekleri milli çarpan CHP’liler olduğu sürece CHP’den umudumuz hep var olacak.