İlk oyum Erdoğan’a İlk oyum AK Parti’ye

AK Parti Gençlik Kolları Erzurum İl Başkanlığı, hafta sonunda 20 ilçede aynı anda gençlik buluşması gerçekleştirdi. “İlk Oyum Erdoğan’a, İlk Oyum AK Parti’ye” adını taşıyan etkinlik kapsamında, önümüzdeki yıl yapılacak olan seçimlerde ilk kez oy kullanacak gençlerle bir araya gelindi. Erzurum’un 20 ilçesinde eşzamanlı olarak başlayan etkinliğe, ilçe belediye başkanları, AK Parti ilçe başkanları ve gençlik kolları başkanları katıldı. Müceldili Konağı’nda düzenlenen gençlik buluşmasında ise, AK Parti Erzurum İl Başkanı Mehmet Emin Öz ile Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Fevzi Polat hazır bulundu. Aynı anda Yakutiye, Palandöken ve Aziziye ilçelerinde de organize edilen programda, ilk kez oy kullanacak olan gençlerle sohbet edildi, soruları cevaplandı.

 

TÜRKİYE’NİN SON 20 YILI

AK Parti Gençlik Kolları Erzurum İl Başkanlığı’nın etkinliği Müceldili Konağı’nda gerçekleştirildi. İl Başkanı Mehmet Emin Öz ve Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Fevzi Polat’ın da katıldığı etkinlikte, gençlere dün ve bugün mukayesesi yapıldı. Gençlik Kolları Erzurum İl Başkanı M. Gökberk Kocaaliler’in açılış konuşmasıyla başlayan etkinlikte, İl Başkanı Mehmet Emin Öz de, Türkiye’nin son 20 yılına damgasını vuran AK Parti’nin nasıl bir Türkiye devraldığını hatırlattı. Tarihten örnekler verdiği konuşmasında Başkan Öz, 20 yıl önceki Türkiye ile bugünkü Türkiye arasında uçurumlar kadar fark olduğunu ifade ederek, “İşte birileri 20 yıl önceki Türkiye’ye geri dönelim istiyor. Halbuki o Türkiye, hiçbir gencin geri dönmek ve asla yaşamak istemeyecekleri bir Türkiye idi” diye konuştu.

 

İLÇELERİN TAMAMINDA YAPILDI

Merkezde söz konusu etkinlik düzenlenirken, Yakutiye, Palandöken ve Aziziye’nin yanı sıra diğer ilçelerde de büyük bir coşku vardı. AK Parti’nin Gençlik Kolları tarafından her ilçede organize edilen . “İlk Oyum Erdoğan’a, İlk Oyum AK Parti’ye” programında Yakutiye Belediye Başkanı Mahmut Uçar, Palandöken Belediye Başkanı Muhammet Sunar ve Aziziye Belediye Başkanı Muhammed Cevdet Orhan da gençleri yalnız bırakmadı. Etkinliklerin sonunda Kahoot yarışması yapıldı ve dereceye girenlere ödülleri verildi.

  • 4 / 1 İlk oyum Erdoğan’a  İlk oyum AK Parti’ye 0

  • 4 / 2 İlk oyum Erdoğan’a  İlk oyum AK Parti’ye 1

  • 4 / 3 İlk oyum Erdoğan’a  İlk oyum AK Parti’ye 2

  • 4 / 4 İlk oyum Erdoğan’a  İlk oyum AK Parti’ye 3