İNANIN VE BAŞARIN!

Erzurumspor’u bu hafta sonunda oldukça Çetin bir mücadele bekliyor. Ligin belki de en iyi transferlerini yapan Güçlü ekiplerinden yıl Port Samsunspor, Kazım karabekir Stadyumu’nda dadaşların karşısında olacak.

Tabi bu takıma Erzurum spordan transfer olmuş futbolcular da var ve büyük ihtimalle bu futbolcular da eski takımlarına karşı kadroda yer alacak.

Tabii bu durum Erzurum sporun mücadele etmesi gerektiği gerçeğini değiştirmiyor. Pendik spor ve Göztepe karşısında sergilenen üstün performans, Samsunspor karşısında da sergilenirse, Dadaş bu maçtan galip bile ayrılabilir.

Yazının başında ligin iddialı ekiplerinden diye bir cümle kurdum Ama şu da ayrı bir gerçek ki Samsunspor’un geride bıraktığı iki maç ve sergilediği performans hiçte bu kadrodan beklenen bir performans değildi. İşte bu yüzden mavi beyazli takımımız Samsunspor’u çok ciddi bir rakip olarak görmek yerine, Bu takımı rahatlıkla yenerek üç puanı alabileceği gözüyle bakmalıdır.

Futbol her ne kadar teknik taktik ve bir beceri oyunu olsa bile psikolojik etkenler de sergilenecek performansta büyük bir önem taşımaktadır.

Buradan hareketle hem takıma hem de teknik heyete şu hatırlatmayı özellikle yapmak istiyorum.

Karşı karşıya geleceğinizi Samsunspor kesinlikle bir Liverpool değil. Hele Manchester United hiç değil.

Sahaya çıkın ve elinizden gelenin en iyisini yaparak mücadele edin!

Unutmayın ki başarı her zaman başaracaklarına inananların olacaktır!