ÖZEL HABER Haber Girişi : 26 Ekim 2023 12:35

Instagram canlı yayınıyla YARDIM İSTEYECEK

Instagram canlı yayınıyla   YARDIM İSTEYECEK
Erzurum’un iyileşmesi için adeta seferber olduğu SMA hastası Eymen bebek, MHP İl Başkanı Adem Yurdagül’ün de gündemindeydi.

Erzurum’un iyileşmesi için adeta seferber olduğu SMA hastası Eymen bebek, MHP İl Başkanı Adem Yurdagül’ün de gündemindeydi. Muhammet Eymen’in ailesini ziyarete den Başkan Yurdagül, minik yavrunun tedavisi için gerekli olan paranın yüzde 84 oranında toplandığı bilgisini alırken, çorbada kendisinin de tuzu olması için harekete geçti. Başkan Yurdagül, Cumartesi günü aileyle birlikte Instagram hesabı üzerinden canlı yayın gerçekleştirerek, Erzurum ve Türkiye’nin dört bir yanındaki hayırseverlerden yardım talebinde bulunacak. Baba Risalettin Kaya ile görüşerek, Eymen bebeğin sağlık durumu hakkında bilgiler alan Yurdagül, bu özel buluşmayı sosyal medya hesabından da paylaştı. 

EYMEN BEBEK PAYLAŞIMI 
Eymen bebek ve ailesiyle bir araya gelen İl Başkanı Yurdagül, sosyal medya hesabından şunları paylaştı: “SMA Tip 1 hastası Erzurum’un evladı Eymen bebeğimizi ziyaret ettik. Ailemizle çocuğumuzun mevcut durum üzerine istişarede bulunduk. Eymen bebeğimizin her bir evladımız gibi koşmaya, oynamaya ve nefes almaya ihtiyacı var. Ben inanıyorum ki; Mülki İslam’ın kilidi Erzurum evladına sahip çıkacak ihtiyaç olunan parayı en kısa zamanda toplayacaktır” 

INSTAGRAM CANLI YAYINI 
Aileden yadım kampanyası hakkında bilgiler de alan MHP İl Başkanı Yurdagül, tedavi için gerekli paranın yüzde 84 oranında toplandığını, geriye kalan kısım için de çalışmaların devam ettiğini öğrendi. Bu seferberliğe kendisi de katılma kararı alan ve Cumartesi günü için canlı yayın planlayan Yurdagül, “Cumartesi günü akşam saat 19.00’da Instagram hesabımız üzerinden Eymen bebeğimizin ailesiyle birlikte canlı yayın gerçekleştireceğiz. Çorbada bizim de tuzumuz olur, Muhammet Eymen yavrumuz inşallah tez zamanda şifa bulur. Tüm hayırseverleri yayınımıza bekliyor olacağız” şeklinde konuştu.