İŞİMİZ ÇOK ZOR

Sezon başlamış başlayalı geride kalan 7 haftada tam 6 maça çıktık, üç beraberlik, bir galibiyet ve iki de mağlubiyet aldık. Beraberlikle sonuçlandırılan maçlara sözüm yok; mücadele ve oyun ritmi açısından on numaraydı. Mağlubiyetleri zaten hiç saymıyorum; üç kornerden üç gol yemiş ve ağızlara sakız olmuştuk. Geriye kaldı bir tek galibiyetimiz o da aslında mucize gibi oldu. Şimdi önümüzde Malatyaspor maçı var ve takım çalışmalara başlamış. Gerçi çalışmalar hep devam ediyordu ama sahaya yansıyan bir şey yoktu o başka.

Bana öyle geliyor ki, bizim takım sahada biraz ısınma, biraz düzkoşu, tek pas, çift pas derken günün sonunda bir de maç yapmayı galiba idmandan sayıyor. Ben şahsen rakip takımların bile analiz edildiğini hiç zannetmiyorum. Çünkü şu ana kadar izlediğim maçların hiçbirisinde çalışılmış ne bir tek organizasyon gördüm, ne de oyun planına rastladım. Sonra takım çabuk yoruluyor, oyundan düşüyor, yetmez gibi şut kabiliyetleride sıfır, pas kabiliyetleride sıfır, orta açmak desen açamıyorlar, dikine oynamak desen oynayamıyorlar, oyun kurmak desen kuramıyorlar, bildikleri bir tek şey var oda yan pas, yan pas. Yani kanatları çok iyi kullanan bir takım olsa bizim takım anlarım da, o da yok. İşte transfer tahtası kapalı olunca, belli başlı mevkilere sağlam adamlar alınamayınca sonuç böyle oluyor.

Malatyaspor maçında bizi nasıl bir Erzurumspor bekler bilmiyorum ama sahada gülüşüp kakara-kikiri eşliğinde idman yapan bir takımımız olduğu müddetçe işimizin zor olduğunu çok iyi biliyorum.