İŞİMİZ ÇOK ZOR

Sezonun açılış maçından aldığımız bir puanla sıralamada 10’uncu durumdayız. Ligin fotoğrafını çekme adına söylüyorum, üstümüzde yer alan takımlar, aslında bizim karşılarında en çok zorlanacağımız ekiplerden oluşuyor. 
Bu hafta oynayacağımız Bodrumspor maçı, aslında takımımızın ne halde olduğunu ve neye ihtiyaç duyduğunu çok büyük bir ihtimalle gözler önüne sermiş olacak. 
Bodrumspor ligin geçen sezon en favori ekiplerindendi, bu senede zaten kadrosunu büyük ölçüde korudu, yani ligdeki en tehlikeli rakiplerimiz arasında olmaya devam edecek. 
Onlarda oturmuş bir ekip ve oyun kurgusu var, bizdede henüz bir oyun kurgusu olmayan, gençlerden müteşekkil bir kadro var. Biz kaşım gözüm derken, karşımızdaki rakip bizi belkide hallaş pamuyuğuna çevirip atmış olacak. 
Kimse kusura bakmasın, ben eğriye eğri derim, doğruya doğru derim. Erzurusmpor’umuzun mevcut kadrosu Bodrum ve Bodrum ayarındaki takımların karşısında galibiyet elde edecek bir yapı ve formda değil. 
Bunu herkes kabullensin artık. Yaz boyunca transfer tahtasının mutlaka açılması gerektiğini defalarca yazmış ve söylemiş olmamın altında yatan sebepte işte budur. 
Ha Allah verede bu maçtan galibiyetle ayrılalım; ama işte bu dediğim ne derece mümkün olur bilimyorum. 
Şunuda söyliyim; maçta eğer kaybeden taraf olursak, kimse ama hiç kimse takımı suçlamaya kalkmasın. Çünkü takımın mevcut kadrosundan kimse bundan fazlasını beklemesin. 
Eğer kazanan taraf olursakta, bizim kadromuz olmuş, transfere gerek yok diye kimse aklından böyle bir şey geçirmesin. Onun için altını tekrar çiziyorum, bu takıma vakit geçmeden ve şansımız varken takviyeler yapmalıyız. Aksi halde bu rakiplerin her birisiyle ilerleyen haftalarda eksiklerle, gediklerle, sakatlarla boğuşmak zorunda kalırız. Benden yeniden söylemesi.