İşler yoluna girecek

B.B. Erzurumspor Kulüp Başkanı Ahmet Dal’ın basın toplantısını şehir dışında olduğum için internet üzerinden takip ettim. Başından sonu kadar takip ettiğim toplantı sonunda şu kanaate vardığımı rahatlıkla ifade edebilirim ki, Ahmet Dal kesinlikle bu işi kotaracak bir vizyona sahip. Futbol sektörünü biliyor, camiayı iyi tanıyor, çözüm odaklı e pratik zekalı bir yönetici olması nedeniyle de, birçok zorluğun üstesinden anında geleceğini düşünüyorum ben.

Mutlaka birileri Ahmet Dal’ın başkanlığından rahatsız olmuştur, karnına ağrılar falan girmiştir ama emin olun onlar bile bu sürecin sonunda iyi Ahmet Dal başkan olmuş diyecekler.

Bu konuda bu kadar net ve kesin bir duruşum var. Taraftarın ortaya koyduğu duruş da benimkinden farksız… Bunu nereden anladın derseniz, dün neredeyse tüm sosyal medya topluluklarını ve taraftar gruplarını taradım. Herkesin ortak görüşü Ahmet Dal’a takımın mesafe kaydedeceği ve başarıya ulaşacağı yönündeydi. En önemlisi de, kulübe küskün ve bir şekilde dargın olan taraftarın bile yüzünü yeniden takıma dönmüş olmasıydı.

Ahmet Dal iletişim yönü güçlü, taraftar psikolojisini bilen ve satır aralarını iyi okuyan bir yönetici oldu hep. Kulüp yönetiminde görev yaptığı süreçte de üstüne koyarak ilerledi. Şimdi sıra bu tecrübe e deneyim kazanım sürecinin meyvesini toplamaya geldi.

Hep birlikte bu da olacak, Ahmet Dal taraftarı birbirine kenetleyecek, büyük bir enerjiyle, büyük bir sinerjiyle işleri yoluna koyarak ilerleyecek.

Ben buna inandım, sizde inanın!