ÖZEL HABER Haber Girişi : 28 Mart 2023 10:39

İstanbul’da Altay mesaisi 

İstanbul’da Altay mesaisi 
Spor Toto 1. Lig ekiplerinden Erzurumspor FK’da, Altay maçının hazırlıklarına başlandı.

Bodrumspor deplasmanından bir puanla dönen mavi beyazlı takım, ligin 29’uncu haftasında Altay’la karşı karşıya gelecek. Kazım Karabekir Stadyumu’nun maçlara kapatılması sebebiyle İstanbul Pendik Stadı’nda oynanacak karşılaşma için İzmir ekibi İstanbul’a gelecek. Maçın hazırlıklarına dün İstanbul’da başlayan Erzurumspor takımında sakatlıklar adeta kâbusa dönüştü. Perşembe günü oynanacak maç öncesinde kulüp sağlık heyetinin tedavi ve gözlem süreci devam ederken, mavi beyazlı taraftarlar Cengizhan ve Ufuk Budak’tan sevindirici haberler bekliyor. 

ALTAY MAÇI HAYATİ ÖNEM TAŞIYOR 
Erzurumspor’un 3 puanı adeta ıskaladığı Bodrumspor maçının ardından Altay karşılaşması da Dadaşlar için hayati önem taşıyor. Altay karşısında galip gelmesi halinde çok büyük bir avantaj elde etmiş olacak olan Erzurumspor, böylece ateş hattından biraz daha uzaklaşmış ve ligde kalma şansını arttırmış olacak. 
Erzurumsporlu taraftarlar, Bodrumspor karşısında istediği oyunu oynayamayan mavi beyazlı takımın Altay maçına çok daha konsantre bir biçimde hazırlanması gerektiğini kaydettiler.