İSTANBUL’DAKİ DADAŞLARA…

Erzurumspor’umuzun maçı yarın Pendik Stadı’nda oynanacak. Normalde biliyorsunuz bu maçın Erzurum’da oynanması gerekiyordu. Fakat bizim stadyum diye bir yaramız olduğundan orda burda, sağda solda oynuyoruz artık maçlarımızı. 
Her neyse, madem bu maçı İstanbul’da oynayacağız, o halde İstanbul’daki hemşerilerimize büyük sorumluluk düşüyor. 
Akşam saat 17.00’de başlayacak olan karşılaşma için gördüğüm kadarıyla iş-güç mesai falan da engel değil. Yani takımımızı oradaki Dadaşlar kesinlikle yalnız bırakmamalı ve gereken her türlü desteği göstermelidir. 
Tabi bu çağrıyı yapıyorum ama bu işler organize olmayı gerektirir. İstanbul’da elinizi sallasanız Erzurum derneklerine değiyor. Hadi görelim bakalım bu derneklerin çapı neymiş gerçektende. 
Atıp tutuyorlar, biz öyleyiz, biz şöyleyiz, yok federasyonuz, yok en büyüğü biziz, yok bizden güçlüsü yok, yok en doğrusu biziz diye gezen dernek başkanları var ya ortalıkta. Onlar içinde bu maç hem büyük bir fırsat hem de imtihan. Boylarını poslarını bir görelim de, hele bakalım Erzurumlulukları neymiş, Erzurum derneği olma ünvanını hak ediyorlar mıymış? Maça kaldı bir gün, yarın zaten belli olur kimin yüzünün ak, kiminkinin kara olduğu nasılsa. 
Hadi bakalım! İstanbul’daki Erzurum dernekleri! Encamınızı görelim!