İŞTE ‘CUMHUR’ FARKI

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Erzurum İl Başkanı Adem Yurdagül, “Cumhur İttifakımıza hiç kimse tek gözle bakmasın! Millet ne diyorsa, biz onu diyoruz; aziz milletimiz ne istiyorsa biz onu yapıyoruz” dedi.  MHP Erzurum İl Başkanlığı görevine atanan Adem Yurdagül, kamuoyunda EYT diye tabir edilen “Emeklilikte Yaşa Takılanlar” sorununun çözüme kavuşturulmasıyla ilgili olarak değerlendirmelerde bulundu. Başkan Yurdagül, “Cumhur İttifakımızın çözümü üzerinde büyük bir hassasiyetle çalıştığı bu sorun, artık tarihe karışmıştır. Sayın Genel Başkanımızın da çözümü noktasında adımlar atılacağını müjdelediği EYT meselesine, Sayın Cumhurbaşkanımız son noktayı koymuş ve bu sorunu ülkemizin gündeminden bütünüyle çıkartmıştır” diye konuştu. 

BİZİM MASAMIZ MİLLETİN MASASIDIR  2 milyon 250 bin hak sahibini yakından ilgilendiren düzenleme ile milyonlarca insanın derin bir nefes aldığını dile getiren Yurdagül, “Sevdası millet olan yolda kalmaz, sevdası devlet olan darda kalmaz, sevdası gayret olan zorda kalmaz. Cumhur İttifakımız tüm engelleri aşa aşa, tüm sorunları çöze çöze ilerliyor. Biz aziz milletimizin dertleriyle dertlenen bir ittifakız, biz aziz milletimizin beklentilerini hesaba katan bir ittifakız. Bizim masamızda hayır konuşulur, hayırlı işlere imza atılır. Çünkü bizim masamız milletin masasıdır, devletin masasıdır. Bizim masamızda hiçbir zaman siyasi ikbal endişesi olmamıştır, menfaat yer bulamamıştır, bizim masamızla birlikte yüreğimizin başköşesinde oturan milletimizin ta kendisidir. Halilye niyeti hayrolanın akıbeti de hayrolacaktır” diye konuştu. 

EYT’LİLER ADINA TEŞEKKÜR  Cumhurbaşkanı Erdoğan’a EYT’liler adına teşekkür eden MHP Erzurum İl Başkanı Adem Yurdagül, çalışma hayatına renk ve anlam katan bu adımın ülkeye ve millete hayırlar getirmesini diledi. Yurdagül, “Atılan bu adımlar bile 2023 seçimlerinde kimden yana tavır sergilenmesi gerektiğinin bir işaretidir. Bu işaretin adı istikrardır, huzurdur, refahtır, diriliştir, yükseliştir, tarihsel ve milli çıkarlarımızın muhafaza edilmesidir. Bunları mümkün kılacak olan adres bellidir, o da Cumhur İttifakımızdır” şeklinde konuştu.

  • 1 / 1 İŞTE ‘CUMHUR’ FARKI 0