İSTİKRAR BİLE YOK

Erzurum sıfır açısından haftalardır beklenen en önemli maçlarda birisi yarın oynanacak Eyüpspor maçı olacak. Kutluhan bilgiç’in yöneteceği maçta kuvvetle muhtemelen geçtiğimiz hafta sahaya sürülen kadro oynayacak. Eren tozlu‘nun sakatlığının iyileşip iyileşmediğini bilmiyorum ama o maçta forma giyecek olsa bile geçtiğimiz haftaki kadrodan bir tek farklı olan isim eren olacak.

Tabii bu benim tahminim ama muzaffer bilazer Bir bakmışsınız geçen hafta ki değil de ondan önceki haftanın kadrosunu sahaya sürmüş.

Kendisi o kadroya pek bir meraklı ya haftalardır aynı isimlerden bir türlü vazgeçmiyor.

Örneğin Olanare’nin Kesinlikle sağ açık oynayamadığını ve hatta bu yüzden hücum hattının ahengini bile bozduğunu cümle alem farketti ama Bilazer bir türlü farketmedi.

Şimdi maç öncesinde burada tek tek isim verecek ne futbolcuların moralini ne de teknik heyetin motivasyonunu azaltmak istemiyorum.

Ama artık gerçekleri gözardı edilmesinin tadımızı iyice kaçırmaya başladığını söylemiş olayım.

Yani böyle bir takım yönetimi böyle bir futbol anlayışı olmaz! Bir hafta yenil bir hafta berabere kal iki hafta sonra Galip gel sonra iki hafta tekrar genel sonra berabere kal sonra mağlup ol sonra galip gel… Yani ne galibiyetlerimizde bir istikrar var ne mağlubiyetlerimiz de bir istikrar var ne de beraberlikleri biz de bir istikrar var. ne yazık ki şu an hiçbirimizin Pazar günü oynanacak eyüpspor maçının skoruyla ilgili herhangi bir tahmini yok, çünkü olamaz. bunun sebebi de takımın içinde bulunduğu istikrarsızlık yumağıdır. Bu yumağı çözecek olan da ören bayan teyze değil, yönetimin takendisidir.